Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Aqua Next konferanse Valide

Havbrukskonferanse 11. til 13. juni

Vi vet at deltakerne på havbrukskonferansen Aqua Next ser etter de beste løsningene, de dyktigste folkene og de nyeste ideene. Derfor er Validé til stede. Du kan trygt diskutere din idé med oss.

Folk med unike ideer har ofte god innsikt i hvordan de kan løse utfordringen, men dessverre; en god idé er ikke nok. De drukner og dør dersom de ikke får kompetanse, kapital og verdifullt nettverk. 

Innovasjonsselskapet Validé er ekspert på gründerskap i tidlig fase.
Vi har 30 års erfaring med forretningsutvikling.

Resultat av ideer vi har vært med å utvikle finnes i dag i folks hjem, på havets bunn, i verdensrommet og på alle kontinent.

Hvorfor er Validé partner i AquaNext
AquaNext-konfernasen i Stavanger blir en sentral arena for norsk og internasjonal akvakultur. På utstillingen vil du bli presentert for det nyeste innen teknologi, løsninger og prosesser. Det vil være et mangfold av konferanser og seminarer med deltakelse fra hele næringen. Vi tar opp de utfordrende spørsmålene og diskuterer oss fram til de gode løsningene.

Det er nettopp disse gode løsningene, vi i Validé ser etter. Vi har kompetanse, kapital og nettverk i vårt økosystem som bidrar til å få de gode løsningene raskere fram. 

Terskelen er lav for å ta en prat med oss. En idé er nok. 
Vi har også gode vekstprogram for startups i tidlig fase, og dem som er klar for å vokse nasjonalt og internasjonalt. 

Har du en god idé? Vi gir den sjansen til å vokse

Vi validerer ideer fra gründere, forskere og etablert industri, og vi investerer i de beste.
Diskuter din idé med oss.

Bli med på konferansen
Messehall og konferanse med nasjonale og internasjonale speakere. Se hva, hvem og hvor her: AquaNext konferanse