Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA Connect Growth 2020

Nå åpner påmelding til ITSA Connect Growth

ITSA Connect Growth er et intensivt vekstprogram utviklet og tilrettelagt av Validé og Connect. 25. september er søknadsfrist for modne startups som ønsker å ta selskapet sitt til et nytt nivå. Programmet gir læring, nettverk og investortilgang.

Programmet er et 20 ukers program som er dedikert til vekstbedrifter i tidlig fase. Formålet er å gi selskap i tidlig fase, samt bedrifter i SMB-segmentet, flere verktøy, nettverk og tilgang til finansiering for å kunne utvikle selskapet til en internasjonal suksess. Programmet er utviklet for å gi bedrifter forretningsutviklingsverktøy, nettverk, kompetanse og investortilgang.

Validé er rangert som en av Norges beste inkubatorer. Vi har 20 års erfaring med å utvikle og å investere risikokapital i nye selskaper. Vi er spesialister i tidlig fase og har en nåværende portefølje på rundt 80 selskaper. Validé har tidligere kjørt seks ITSA-programmer.

Connect Vest skal bidra til arbeidsplasser og utvikling av morgendagens næringsliv på Vestlandet innenfor bærekraftige rammer. Connect finnes i dag over hele verden og Connect Vest har jobbet med innovasjon, gründere og vekstbedrifter siden 2001. Vårt nedslagsfelt er Rogaland og Vestland fylker, hvor vi har 200 medlemsbedrifter og 85 tidligfaseinvestorer.

Connect er en slagkraftig aktør i innovasjonsmiljøet på Vestlandet med flere tjenester til både gründere- og vekstbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter i vekst og omstilling. Vi er en non-profit organisasjon og vårt overordnede mål er å legge til rette for morgendagens næringsliv og å skape arbeidsplasser.

LEDER: Gry Isabel Sannes er leder av ITSA-programmene og av inkubatoren i Validé. -Å gi bærekraftmålene forkjørsrett i forretningsutvikling er rette vei å gå. ITSA Growth gir innføring i bærekraftsstrategi, sier hun. (Foto: Hilde Garlid)


Dette sier tidligere deltakere:

«ITSA Growth har vært en fantastisk hjelp for AniPort, gjennom deres enorme nettverk fikk vi innhentet kapital fra erfarne og solide investorer. Validé tilbyr et kreativt og kompetent miljø med mange kunnskapsrike mennesker som har et unikt engasjert for gründere. Tusen takk til alle i Validé! Vi digger dere – »
Karoline Solheim, CEO i Aniport

«When growing a company in an extremely competitive industry, like the energy storage market, we have no time to loose. Therefore it was no doubt for Beyonder to attend ITSA Growth after we were introduced to the topics and the experienced partners in the program. We needed an arena where we could test and experiment “off the record” our busines concepts without having fear to fail and at the same time build relationship to potential new business partners. ITSA Growth is highly recommended by the Beyonder management team for all companies that aim for this opportunity.»
Bjarte Magnussen, CFO i BeyonderProgramstart: 14. oktober 2020
Søknadsfrist: Utløpt for denne gang

Hvem kan søke?
• Selskaper i tidlig vekst
• Selskaper registrert i Norge
• Selskaper som planlegger å hente kapital
• Team med dedikasjon til å vokse

Praktisk læring og veiledning
Vi tror sterkt på nettverksmøter, deling av erfaring og praktisk veiledning. Vi tar inn finansieringspartnere, bransjepartnere, akademiske partnere og nøkkelpersoner for veiledning, nettverk, tilbakemelding, foredrag og workshops.

Programinnhold og datoer
14.10 & 15.10: Mennesker, adferd, kultur

02.11 & 03.11: ESG – Bærekraft & Business

24.11 & 25.11: Finansiering og økonomi

15.11 & 16.11: Marked, salg & kunder

12.01 & 13.01: Strategier for vekst - Digital teknologi og analyser

02.02 & 03.02: Strategier for vekst - Investoruniverset

18.02: Salg og forhandlinger

25.02: Demo Day

Hvor?
Innovasjonspark Stavanger samt i lokaleren til våre samarbeidspartnere.

Program avgift:
28.000, - NOK pr. selskap.

Lær mer om programmene våre:
www.valide.no
www.itsaccelerator.com