Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
"Validé AS er en av de eldste og mest anerkjente inkubatorene i Norge, og er ranket blant topp 3 innovasjonsmiljø av SIVA."

Søknad: Søknad og CV sendes til post@valide.no

Søknadsfrist: 15. august 2019.

Spørsmål:

inkubatorleder Gry Isabel Sannes +47 40 87 20 75

daglig leder Anne Cathrin Østebø +47 47 26 23 74

Validé Team Lite

Validé søker etter en engasjert forretningsutvikler

Vil du være med å skape morgendagens bedrifter? Vi søker etter en engasjert forretningsutvikler. Hovedfokus blir rådgivning av oppstartsselskaper innen IKT, helse og smart teknologi.

Enten vi forvandler forskning til nye produkt og tjenester eller vi hjelper oppstartsselskap ut i markedet; alt i Validé handler om kommersialisering og innovasjon.

Validé AS er en av de eldste og mest anerkjente inkubatorene i Norge, og er ranket blant topp 3 innovasjonsmiljø av SIVA.

Hver dag jobber vi for å gjøre verden til et bedre sted ved å hjelpe fram produkt og løsninger hentet fra forskning og vitenskap, fantastiske ideer fra gründere og forretningskonsepter fra næringslivet. Vi er en del av innovasjonsøkosystemet i Rogaland men våre resultat har global effekt, enten vi jobber med helseinnovasjon som redder liv, samfunnssikkerhet eller et fornybart energikonsept.

Forskning og løsninger som vi har jobbet med finnes i dag i folks hjem, på havets bunn, i verdensrommet, på alle kontinent. Vi er privilegerte som får jobbe med forskere, oppfinnere og fantastiske oppstartsselskap i mange ulike næringer.

Vårt samfunnsoppdrag er å hjelpe fram de mest innovative konseptene og de beste forskningsbaserte resultatene i Rogaland til raskere vekst og kommersiell suksess. Vi har spisskompetanse innen forretningsutvikling, prosjektetablering, kapitalinnhenting og vi har et unikt nettverk. Noe av de vi gjør er å tilby selskaper spesialdesignede utviklingsprogram for å fremme at selskaper når raskere og sikrere til markedet.

Validé holder til i Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug; en internasjonal næringspark for innovasjon, forskning og næringsutvikling. Vi samarbeider tett med øvrige inkubatorer, forskningsmiljø og næringshager i Rogaland, og landet forøvrig.


Vi søker nå en:

 • Forretningsutvikler

Hovedfokus blir rådgivning av oppstartsselskaper innen IKT, helse og smart teknologi samt fasilitering av workshops o.l. i forbindelse med Validé sine forretningsutviklingsprogrammer.

Vi søker en engasjert og initiativrik person med utdannelse masternivå eller høyere. Du bør ha erfaring fra forretningsutvikling og gjerne gründerskap og må kunne jobbe strukturert, praktisk og selvgående i et kreativt og hektisk miljø.

Dine oppgaver blir:

 • Rådgivning av oppstartsselskaper
 • Fasilitering av workshop o.l i forbindelse med forretningsutviklingsprogrammer
 • Søknadsutarbeidelse og rapportering
 • Samarbeide med ulike prosjektteam
 • Opprettholde oversikt over prosjektportefølje
 • Bistå med daglig drift og oppgaver som til enhver tid gjennomføres av inkubatoren i Validé

Du må ha:

 • Utdannelse på masternivå
 • 3-5 års erfaring
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner – norsk og engelsk
 • Gode samarbeidsevner
 • Stor arbeidskapasitet i en travel og omskiftelig digital hverdag samt evne til selvstendig arbeid
 • Løsningsorientert og positiv innstilling
 • Være kjent med og kunne bruke sosiale medier

Søknadsfrist: 15. august 2019

Vi tilbyr:

• Spennende og varierte oppgaver i et meget godt arbeidsmiljø
• Stort regionalt, nasjonalt og internasjonalt nettverk
• Konkurransedyktig lønn- og pensjonsordning

Ta kontakt med inkubatorleder Gry Isabel Sannes (+47 40 87 20 75) eller daglig leder Anne Cathrin Østebø (+47 472 62 374) dersom du har spørsmål. Kortfattet søknad og CV sendes til post@valide.no innen 15. august 2019.

Lenker: www.valide.no www.itsaccelerator.com

Lenke til FINN-annonse

"Validé AS er en av de eldste og mest anerkjente inkubatorene i Norge, og er ranket blant topp 3 innovasjonsmiljø av SIVA."

Søknad: Søknad og CV sendes til post@valide.no

Søknadsfrist: 15. august 2019.

Spørsmål:

inkubatorleder Gry Isabel Sannes +47 40 87 20 75

daglig leder Anne Cathrin Østebø +47 47 26 23 74