Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Julekort 2020 Valide

2020 - skaperkraft satt på prøve

Endelig jul! Herlighet for et år vi har hatt! 2020 har utfordret oss på alle plan, men når vi nå ser oss tilbake så er det ikke apati eller panikk som har preget året. Det vi i innovasjonsselskapet Validé ser kan bare kalles én ting: Skaperkraft.

Derfor er vår julehilsen noen oppløftende fakta om hvordan våre modige gründere har brukt sin kreativitet, kunnskap og fellesskap.

I 2020 har:

  • våre inkubatorselskap hentet inn 454 millioner kroner.
  • helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster har opplevd nasjonal medlemsvekst og klyngeselskapene har hentet inn 430 millioner kroner.
  • våre forskningsbaserte selskap har hentet prestisjetunge forsknings- og innovasjonsmidler.
  • Validé AS og Validé Invest har investert 10 millioner kroner
  • ITSA Start ITSA Connect Growth har akselerert 24 selskap til å nå sine marked
  • Nytt fond, Validé Invest II, ble etablert 1.juli 2020. Nye millioner skal realisere skaperkraften til nye samfunnsbyggere. DSD, Lyse, TDVeen, Validé, Adiungo og Stavanger kommunes Vekstfond er partnere i fondet. Det betyr solid kompetanse for de mest lovende.

Vi har jevnlig kontakt med oppstartsselskap i vår inkubator, med forskermiljø, med næringsklynger og med myndigheter. For et mot og for en vilje de alle har vist! Fra toppen av akademia til den skjøreste startup har det vært mobilisert; ren skaperkraft.

Vi er stolte og inspirert. Den gode gnisten tennes for et nytt år.

Julehilsen fra nord, sør, øst og vest i Rogaland.

Anne Cathrin Østebø
daglig leder i Validé.