Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
INKUBATOR 2022

Validé driver en av Norges ledende inkubatorer

Validé har mer enn 25 års erfaring i å utvikle bedrifter fra idé til kommersiell suksess. Vi evaluerer rundt 500 ideer hvert år, og tar årlig opp ca 50 nye bedrifter i inkubatoren. Her får selskapene en-til-en rådgivning.

Validé investerer tid og penger i selskapene vi jobber med. Vi er de eneste som investerer i en idé, og blant de få som tilbyr investering i tidligste fase. Validé har tilgang til offentlig og privat kapital som vi bruker aktivt i utviklingen av inkubatorbedriftene våre.

LES MER: Kapital

Validé har et stort og bredt industri- og forskningsnettverk, regionalt og nasjonalt. Validé er partner med seks næringsklynger som gir tilgang til nær 1000 selskaper. Vi driver helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster med 280 medlemmer, og et sterkt nasjonalt og internasjonalt nettverk innen nyskapende helseteknologi.

LES MER: Klynger

Best i test
Validé AS er en av de eldste og mest anerkjente inkubatorene i Norge. Validé er ranket i norgestoppen av SIVA flere år på rad, sammen med innovasjonsselskap som VIS innovasjon i Bergen og StartupLab i Oslo.

Rådgivning
Fordi ingen idé, startup eller gründer er like, sikrer vi god forretningsutvikling ved en-til-en rådgivning fra våre forretningsutviklere. Validé har særlig kompetanse innen forretningsområder som:
• Energi
• Helse
• Digitalisering/smart tech

Sterkt innovasjonsmiljø

Validé holder til i Innovasjonspark Stavanger, Ullandhaug. Her finner du rundt 1200 ansatte, som jobber i 154 innovative selskaper. Innovasjonsparken har sterke fagmiljø innen:
• Helse
• Havbruk
• IT/digitalisering

Validé er en del av CampusUllandhaug med Universitet i Stavanger, flere anerkjente institutt og forskningssentre, NRK Rogaland, Kartverket, Petroleumstilsynet, Oljedirektoratet, NORCE og Ydalir Hotel. I 2024 er nye Universitetssjukehuset i Stavanger innflyttingsklart i nabolaget til innovasjonsparken og Validé. Da vil det være 20.000 personer som har sin arbeidsplass på Ullandhaug.

Har du en idé?
Vi hører gjerne i fra deg.
Bruk vårt kontaktskjema her, eller ta kontakt med en av våre forretningsutviklere

Velkommen til Validé - våre tjenester

Inkubator team 2022

TEAM INKUBATOR: Bak fra venstre: Johannes Løyning, Jon Trygve Kjerstad og Anne Cathrin Østebø. Midten: Terje Handeland og Lars Petter Eliassen. Foran: Anne Klepp Andersen, Maren Ersdal og Marianne Fedde Lilland (Foto: Hilde Garlid)

Velkommen som inkubatorselskap
Hvert selskap får en Validé-rådgiver, og det gir tilgang til hele Validé-teamet. Vi bruker vår kompetanse og nettverk for at inkubatorselskapene skal lykkes som start-up. 🚀

LES MER: Team Validé

Hva får jeg som inkubatorselskap i Validé?
Validé har lang erfaring med å utvikle bedrifter fra idé til kommersiell suksess. I 2022 har vi 73 selskaper i vår investeringsportefølje. Vi evaluerer rundt 500 ideer hvert år, og tar opp rundt 50 nye bedrifter i inkubatoren årlig. Vi investerer i 10-15 inkubatorselskap årlig.

Inkubasjon handler om at gründere og startups får en-til-en rådgivning og steg-for-steg veiledning mens selskapet er i tidligste fase. Dette gjør vi for å bygge et godt fundament for at gode ideer skal utvikles til kommersielle produkt eller tjenester.

Validé drifter inkubatoren på vegne av SIVA – selskapet for industrivekst, og med støtte fra Rogaland fylkeskommune.

ITSAccelerator 🚀
Vi har mer enn 25 års erfaring med hva startups trenger av kompetanse. ITSA er våre forretningsutviklingsprogram, spesialdesignet for selskap i tidlig fase. De gir intensiv læring, nettverk og tilgang til kapital.

Vi har tre egne program, og to partnerprogram:
🚀 ITSA Start: 5 uker, 5 ferdigheter
🚀 ITSA Growth: tre måneders program for selskap i vekst
🚀 ITSA Session: Todagers lynkurs for bedre softwareutvikling
🚀 EIRAccelerator, digitalt vekstprogram for helse-startups
🚀 GründerAcademy: 10ukers program sammen med innovasjonsselskap i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger/Haugesund.

🔔 Mer info om neste ITSA program her
🔔 Mer info om neste EIRAccelerator her
🔔 Mer info om neste GründerAcademy her

GründerAcademy
Som en av Norges ledende inkubatorer, har vi inngått partnerskap med SRbank Sparebank1 om å drifte startup-programmet GründerAcademy. Her får utvalgte selskap intensiv forretningskompetanse via regionale samlinger, mentorprogram og nasjonale investor-presentasjoner. Selskapene deltar i en regional konkurranse med 50.000 kr i potten i «Gründer-stipend» fra SRbank, og regionale vinnere deltar så i en nasjonal finale med 250.000 kroner i premie.

Investeringer
Validé investerer tid og penger i selskap vi jobber med. Vi har et mangfoldig industri- og forskningsnettverk, samt tilgang til offentlig og privat kapital som vi bruker aktivt i utviklingen av inkubatorbedriftene våre.
💰 Validé AS investerer årlig i ca 10-15 inkubatorbedrifter.
💰 Validé Invest II er presåkornfond hvor Validé AS og eksterne partnere investerer i et knippe lovende startups.

Næringsklynger
Validé er partner med seks, nasjonale næringsklynger (ArenaPro) som kan gi dere nyttig nettverk og et faglig innovasjonsmiljø. Finn ditt klyngemiljø:
• Helseklyngen: Norwegian Smart Care Cluster
• Energiklyngen: Energy Transition Norway
• Smartbyklyngen: Smart City Innovation Cluster/Nordic Edge
• Aquaklyngen: Stiim Aqua Cluster
• Havvindklyngen: Offshore wind Cluster
• Samferdselklyngen: Vital infrastruktur arena

Hvor er Validé?

Innovasjonspark 1


🏡 Vi holder hus i Innovasjonspark Stavanger, og du finner oss i bygg i2, i 4. etasje. Ønsker du å bli kjent i Innovasjonspark Stavanger og mulighetene for kontorleie? Innovasjonsparken tilbyr et variert sett av kontorlokaler eller drop-in-plass til gunstige priser for inkubatorbedriftene.
Kontaktperson: Trygg Bugge tb@ipark.no

Validé sin adresse er:
Professor Olav Hanssensvei 7A
Postboks 8034
4068 Stavanger

Validé i Rogaland
Validé har inkubator både nord og sør i fylket
Validé Haugesundregionen
• Validé Jæren (Bryne)

Slik holder vi kontakten
Vi oppfordrer deg til å orientere deg om Validé via vår nettsider www.valide.no og ITSAcceleator.com På nettsidene finner du nyheter, praktisk informasjon, arrangement, oppdatert kontaktinformasjon til hele organisasjonen og lenker til nyttige sider.

Bli venn med, og følg oss på:

✅ Facebook: https://www.facebook.com/valide.no/ og https://www.facebook.com/ITSAccelerator

✅ Instagram: @valideinnovasjon og @ITSAccelerator

✅ LinkedIn: Valide og/eller ITSAccelerator og Technology Transfer Offices (forskningsbasert innovasjon)

✅ Nyhetsbrev: Meld deg på via valide.no i den blå rubrikken «Hva skjer i Validé?»

Nyttige arrangementer

Vorian. Hänga. sept 2020

INKUBATORLUNSJ: Inkubatorbedrifter og deres nettverk møtes til inspirasjon og diskusjon. Vorian Maryssael i selskapet Hänga er blant dem som har presentert seg selv og selskapet. (Foto: Hilde Garlid)

• Inkubatorlunsj: Kunnskap- og nettverk-samlinger i Validé sine lokaler.

• Validé-dagen: Vi inviterer folk fra hele vårt nettverk for å bli kjent, og vi presentere siste nytt innen innovasjon og entreprenørskap. God lunsj, høy energi, spenstige presentasjoner, nyttig informasjon og effektiv nettverksbygging.

• Eat, Think & Innovate: Månedlig temalunsj i innovasjonsparken som tilfører kunnskap, næring og nettverk.

• Fin frokost – bli kjent med naboer i innovasjonsparken. Første onsdag hver måned inviterer Validé og innovasjonsparken til en halvtime med fin frokost og korte bedriftspresentasjoner.

• Kunnskaps_tørst: Lurer du på hva det forskes på universitetet? Vi inviterer en forsker til campushotellet Ydalir, til en populærvitenskapelig presentasjon av egen forskning.

• Ad hoc – arrangement: Foredrag eller sammenkomster, enten vi har besøk, en sommer- jul- eller annen type tilstelning. Vi informerer via epost og nyhetsbrev.

Fordelsavtaler
Sammen har Validé og Innovasjonspark Stavanger framforhandlet gode fordelsavtaler med rabatter eller gratis timer med rådgivning. Noe gjelder bare for inkubatorbedrifter og noe gjelder kun for leietakere. Detaljert informasjon får du fra rådgiveren din.

Dersom dere har kontorplass i innovasjonsparken, bør dere sjekke opp fordelsavtaler for leietakere.

LES MER: Innovasjonsparken servicetilbud

Trenger du kontor?

Nest Innovasjonsparken


Innovasjonspark Stavanger tilbyr oppstartselskap gode kontorfasiliteter; kortid- eller langtidsleie. Innovasjonsparken tilbyr faglige aktiviteter som bygger nettverk mellom selskapene og sosiale møteplasser.

Student Task Force for inkubatorselskap

STUDENTER I ARBEID: Izaskun Muruzábal, forretningsutvikler i Validé, ønsker kontakt med studenter som vil jobbe for en startup. (Foto: Hilde Garlid)

Validé og UiS samarbeider om at studenter får jobb inntil 50 timer i en inkubatorbedrift. Det gir studentene nyttig erfaring fra oppstartsbransjen, og inkubatorselskapene får gratis assistanse. Ofte dobles staben i denne perioden!

Lyst å vite mer om hvordan du kan få en deltidsjobb som student? Les om Student Task Force