Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA 2022

Vekstprogram for gründere og startups

Vi tilbyr intensive program designet for å få fart på forretningen og markedsteste produktet ditt. Slik gjør vi selskapene investorklare.

Våre egenutviklede ITSA-program er fullpakket med forelesninger, workshops og dyktige gjesteforelesere som gir oppstartselskapene et sterkt fundament for å vokse. Vår praktiske tilnærming betyr at vi ikke bare viser deg hva du trenger, men vi gjør det sammen med deg. Vi har et sterkt team av mentorer og ambassadører som åpner opp sine kunde- og investornettverk for deg.

Validé sitt oppdrag er å gi oppstartselskap i tidlig fase verktøy, et økosystem og presentasjonsferdigheter som øker sjansen for at ideer lar seg realisere.

ITSA henter mye av sin styrke fra teamet i og rundt Validé. Det betyr at vi har mer enn 25 års erfaring med å utvikle nye virksomheter. Validé er ranket blant Norges beste inkubatormiljø.

Fem vekstprogram
ITSA Start ble startet i 2016 og var Norges første akseleratorprogram. ITSA Start tilbyr «Fem uker, fem ferdigheter» for ideer og ferske selskap, og gir grunnleggende innføring i forretningsutvikling.

INFO OG SØK: ITSA Start

ITSA Growth er tilpasset startups som er i moden for vekst i marked og innhenting av kapital.

INFO OG SØK: ITSA Growth

ITSA Session er et lynkurs for bedre softwareutvikling. Kurset passer for gründere som skal eller er i gang med å utvikle software. Det er mange valg du skal gjøre i tidlig fase som krever både kunnskap og penger for at resultatet skal bli bra for kundene dine. Hva er smart å velge innen arkitektur, design, skytjenester og eierskap til teknologien?

INFO OG SØK: ITSA Session lynkurs

148

selskap
fullført et ITSA-program

80

prosent
er i drift

37

prosent
er i vekst, kapital og salg
EIRAccelerator vekstprogram for helsebedrifter

EIRAccelerator ble etablert i 2021. EIRA er et vekstprogram spesialdesignet for oppstartsselskaper innen helseindustrien. Vår erfaring er helse-startups har egne utfordringer når det gjelder produkttesting, regelverk og markedsadgang nasjonalt og internasjonalt. Programmet er nasjonalt, og arrangeres i partnerskap med helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster, Norway Health Tech, Validé og helseinkubatoen Aleap.

LES MER: Unikt vekstprogram for helsebedrifter
SØK: EIRAccelerator

GründerAcademy promo 3

GründerAcademy gir nyttig forretningskompetanse til deg som er i konseptfasen eller allerede er i markedet. Vi søker særlig gründere som har innovative og skalerbare ideer.

Validé drifter GründerAcademy sammen med de beste inkubatormiljøene i Norge; Validé Haugesundregionen, VIS i Bergen, Innoventus Sør i Kristiansand og The Factory i Oslo.

10 selskaper fra hver region blir tatt opp i programmet, to ganger i året. Tre selskap deltar i en regional finale hvor Sparebank1 SR-bank tilbyr 50.000 kroner i Gründerstipend til et selskap fra hver region. En gang i året møtes åtte vinnere i konkurranse om den nasjonale «Gründerprisen» på 250.000 kroner.

To av tre avholdte finaler er vunnet av et selskap tilknyttet Validé. Salarsafe i 2021 og NUaer i 2022.

INFO OG SØK:
GründerAcademy

GrunderAcademy samarbeidspartnere

ITSA gir startups et godt fundament

ITSA.Start.Hjulet

ITSA-programmene er designet for å gi startups et sterkt fundament å bygge forretningen sin i fra. Det er en intensiv periode med foredrag og workshops fra våre beste forretningsutviklere og partnere. Du og ditt team jobber parallelt med din strategi og dere får veiledning fra våre erfarne mentorer og de beste gjesteforeleserne.

Vi garanterer ikke suksess, men vi kan love deg en meningsfull reise og en stor mulighet til å bygge et nytt selskap for framtiden.

Hva har vi oppnådd siden 2016?
• 148 selskaper har deltatt på ITSAccelerator-program
• 80 % av dem er i drift den dag i dag
• 37 % av selskapene er i vekst; henter kapital, utvider markedet, ansetter medarbeidere
• ITSA-selskap har hentet inn privat og offentlig tidlig-fase-kapital i størrelsesorden 200 mill+
• ITSA-selskap representerer i dag 300+ arbeidsplasser

LES MER: ITSAaccelerator.com

Vi er stolt over partnerne våre

ITSA Partnere 2022

Hvordan få startup til å vokse? ITSA Growth utvikler ferdigheter og nettverk

ITSA Growth Marianne Fedde Lilland

ITSA Growth er et 20 ukers program for selskaper i tidlig vekst fase. Målet er å gi selskaper tilgang på kritisk viktige ressurser, som vekstkompetanse, nettverk og kapital. Dette er avgjørende for å etablere en enda sterkere markedsposisjon. Marianne Fedde Lilland i Validé er programansvarlig. (Foto: Hilde Garlid)

Programmet gir innsikt, ressurser, nettverk og kanaler for å øke muligheten for vekst samt styrke muligheten for å etablere en plass i det internasjonale marked.

ITSA Growth deles inn i syv samlinger à to dager. Programmet har et sterkt konsortium av regionale partnere som bidrar med ekspertkunnskap, workshops, foredrag, mentoring, nettverksmøter og feedback på selskapenes utvikling. Et regionalt og nasjonalt nettverk av kapitalpartnere og fond følger selskapene i programmet for å sondere for investeringer.

LES MER OG SØK HER:
Program og partnere

Hva lærer du på ITSA Growth?

ITSA Growth ESG 2021

Litt om programmet:

  1. Kjenn deg selv: Menneske, adferd, kultur, org. utvikling, rekruttering for vekst
  2. ESG – Bærekraft & Business: Grønn Investor, taksonomi, ESG forretningsmodell, grønn vekst
  3. Kapital for vekst & internasjonalisering: Kapitalmiljø, DD, investor presentasjon, globale vekstpartnere
  4. Målrettet salg: Kundeverdi og forretningsmodell, product/market fit for skalering og internasjonalisering, kartlegging av barrierer/stakeholders
  5. Strategi for global vekst: IPR, eksport og scaleup, nasjonal og internasjonal infrastruktur og innovasjonspartnere for eksport
  6. Strategi for global vekst: Investoruniverset: Hvem investerer når? Kapitalinnhenting basert på fase.
  7. Investorer & fond - salg & forhandling for vekst: Fond og investormiljø i Norge presenterer seg, salg og forhandling fra de som kan det

Relaterte artikler