Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Ocean Of Opportunites

Et hav av muligheter for selskap i havbruksnæringen

Validé kaster seg inn i den spennende bransjen havbruk, og tilbyr nå vekstbedrifter innen havbruksnæringen til å delta på «Oceans of Opportunities».
Det er et 10-samlingsprogram over seks måneder der deltakerne møter kunder, investorer og de store industriaktørene i næringen.

Programmet avsluttes med lukket investorpresentasjon hvor bedriftene får møte de tyngste investormiljøene innen havbruksnæringen både nasjonalt og internasjonalt.

-Vi ønsker søknader fra selskaper som har en bevist teknologi og er klar for markedet, men som trenger kapital og nettverk for rask vekst, sier Andreas Heskestad i Greater Stavanger som er ansvarlig for programmet.

Med seg har han Atle Riskedal fra Validé og Eivind Helland fra Blue Planet.

Søknadsfristen er satt til 8. april, og totalt åtte selskaper blir valgt ut til å følge hele programmet. Det hele starter dog, med at et brutto utvalg av bedrifter som deltar på en samling over to dager, 19. og 20. april i Måltidets hus, i Innovasjonsparken, Stavanger.

Programmet er finansiert av Stavanger kommunes vekstfond.

-Programmet er gratis for bedriftene, og vi skal ikke ha eierskap i selskapene. Vårt eneste mål med programmet er å øke selskapenes mulighet til suksess, sier Andreas Heskestad.

Hele programmet, søknadsskjema og mer om hvem som kan delta finner du her.