Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Postkodelotteri 2

Grønn, grønnere, grønnest startup

Det Svenska Postkodlotteriet arrangerer årlig en entreprenørskapskonkurranse for å finne og gi fart til de grønne løsningene. Norske selskap kan også delta om penger og oppmerksomhet.

- Vi leter etter nyskapende start-ups som bidrar til en bedre og grønnere planet, sier Mathias Nilsson som er prosjektkoordinator for Svenska Postkodlotteriet som er en del av The Postcode Lotteries.

Konkrete løsninger på globale problem
Start-upsen som kan søke om å bli med i denne konkurransen, bidrar til en grønnere planet ved å gå helt konkret til verks, blant annet med løsninger for å redusere matsvinn eller plastforurensning, eller motvirke klimaendringer gjennom CO2-reduserende innovasjoner.

Hvert år arrangerer The Postcode Lotteries en av verdens største grønne entreprenørskapskonkurranser - The Postcode Lotteries Green Challenge. Søknaden for å delta åpnet 1.mars, og du kan søke om deltakelse til denne konkurransen helt fram til 1.mai.

Her kan du lese vilkårene for å delta.

Dette kan din startup vinne
De fem beste start-upsen som går til topps i konkurransen, deler en totalpott på € 1 million, hvorav € 500.000 går til vinneren. Den andre får 200.000 euro og de andre tre finalistene får 100000 euro hver. I tillegg får alle fem finalistene delta i DeepDive - et seks måneders skreddersydd coachingprogram som du kan lese mer om her!

Her finner du mer informasjon om Green Challenge hjemmeside.