Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Mylicia 1

Hvordan gründe på egne erfaringer?

Ronny Fiuren gjorde kometkarriere innen IT, og hadde drømmejobben. Så kaster livet ham ut i en reise i helsevesenet. IT-sjefen innser at hans kunnskap om digitalisering kan gjøre livet bedre for mennesker som trenger proteser. Hva gjør han da?

Mange som starter en bedrift gjør det på basis av egne erfaringer; at noe mangler som kan gjøre hverdagen bedre. Gründer Ronny Fiuren deler sin historie med selskapet Mylicia, og gir råd til andre som starter med «Purpose driven entrepreneurship».

Det handler om følelser og nærhet, om familie og personlige relasjoner i en verden som ikke bryr seg om deg og ditt personlige liv.
Hvordan kan du utnytte ditt personlige engasjement, motivasjon og stayerevne som du har nettopp på grunn av ønsket om å gjøre din og andres hverdag lettere, til å etablere et selskap?

Ronny Fiuren har gjort det, og deler av sine erfaringer i dette webinaret som Validé, Innovasjonspark Stavanger og helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster arrangerte 23. mars 2021.

Se det igjen her: