Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Itsa16 150318

ITSA er nominert som Nordens beste akselerator

Nordic Startup Awards har annonsert sine finalenominerte til årets prisdryss over det nordiske startupmiljøet. Blant de norske utvalgte er Validé representert med hele tre nominerte.

BEST I NORDEN?: ITSA er nominert til å delta i finalen som beste nordiske akselerator. Sean Paul Shanor er nominert i kategorien “Ecosystem Hero of the Year” (Foto: Hilde Garlid, Validé)


Nordic Startup Awards har annonsert sine finalenominerte til årets prisdryss over det nordiske startupmiljøet. Blant de norske utvalgte er Validé representert med hele tre nominerte.

  • ITSA er nominert i kategorien «Best Accelerator or Inbubator»
  • Validémedarbeider Sean Paul Shanor i kategorien «Ecosystem Hero of the Year»
  • Inkubatorselskapet «Tidewave» i kategorien «Best Health Tech Startup»

Fra Finland, Danmark og Norge er det fem finalister fra hvert land. Listen over disse ble presentert 31. juli. Det har vært mer enn 2500 påmeldte til årets startupkonkurranser. Hvem som helst kan melde seg på, men en jury bestående av eksperter og partnere har evaluert og valgt ut de fem finalenominerte fra hvert land.

Nå er det opp til deg hvem som skal få bli med til den store finalen i København 30. oktober. Det er nå åpnet opp for publikumsstemmer.

Listen over de nominerte fra hvert land ble annonsert 31. juli. Fram til 1. september er det åpent for at du kan gi din stemme til hvem du mener skal delta i den store nordiske finalen i 30. oktober. Vinnerne herifra deltar så om å verdenstittelen Global Awards.

Nordic Startup Awards har som formål å kartlegge, koble, promotere og feire det nordiske økosystemet, og fremme startupkulturen internasjonalt

Ikke glem å stem. Det gjør du her: Stem fram dine vinnere

Nordic Startup Awards kan du lese med om finalistene, om konkurransen og om den gigantiske feiringen som er ventet i København 30. oktober.