Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSAG DEMODAY 27

ITSA Growth anbefales sterkt av andre

Nå kan du søke opptak til høstens ITSA Growth. Vi starter opp 24.oktober, og fire lærerike måneder senere er det DemoDay 22. februar 2024. Da møter startups investorene.

ITSA Growth tilbyr lærerike samlinger, de beste partnerne for selskap som vil vokse, nettverk og unik tilgang til kapital. Validé utvikler programmet sammen med våre fantastiske kunnskapspartnere. De byr på det beste og mest oppdaterte kunnskapen startups trenger for å lykkes med egenutvikling, kapitalinnhenting og markedsvekst.

LES MER OG SØK NÅ: ITSA Growth #5

Hva sier tidligere deltakere?
Men hvorfor skal ditt selskap delta? Dere er jo allerede i gang, og har både produkt og et interessant marked. Er det ikke bare å kjøre på?

Vi kan jo spørre seriegründer Øivind Lindøe. Et par måneder etter DemoDay for ITSA Growth #4 i februar 2023, lanserte han ideen om å tilby luksuriøs og miljøvennlig togturisme i Norge; a la Orientekspressen på norsk, i selskapet Norient Express AS.

Lindøe har startet selskap før. Blant annet Matkanalen som han siden solgte til Schibsted. Så hva kunne han få ut av å delta på ITSA Growth med sitt nyeste konsept?

-ITSA Growth kjennetegnes av en svært god positiv energi og samhold blant alle deltakerne. Det er et spesielt godt fokus på presentasjonsteknikk og tilbakemeldinger, sier Øivind Lindøe.

ITSA Growth nr 4 Øivind Lindøe Norientekspressen

TRENING: Drilling av presentasjoner med fokus på tilbakemeldinger er én av mange læringspunkt for deltakerne i ITSA Growth. Øivind Lindøe er seriegründer, men sier selv han fikk stort utbyttet av deltakelse på ITSA Growth med sin nye idé; Norientekspressen. (Foto: Hilde Garlid, Validé)


-Hva har dere hatt størst utbytte av?
-Det aller viktigste for oss er at programmet har koblet oss med en lang rekke investorer og eksperter som man knytter kontakt med. - Ikke få av deltakerne i 2022/23, oss selv inkludert, fant sine forretningspartnere og den kapitalen de trengte for å sette sin idé ut i live, på Validés ITSA Growth i Stavanger, sier Lindøe.

Open Horizon AS er et annet selskap fra det samme ITSA-kullet. De fire gründerne har unik kompetanse innen etterretning, og har utviklet et analyseverktøy slik at bedrifter bedre kan gjøre gode risikovurderinger.

Rein Owe Flister er daglig leder i Open Horizon, og også han framholder investornettverket de fikk via ITSA Growth:

- Å få eksponering for et investornettverk var en gamechanger. Vår deltakelse i programmet gjorde at vi fikk inn gode strategiske investorer som vil hjelpe selskapet å vokse videre.

SEND DIN SØKNAD NÅ: ITSA Growth #5

Hva tilbyr ITSA Growth #5?
Programmet er spesialdesignet for å gi vekstbedrifter som er i tidlig fase forretningsutviklingsverktøy, nettverk, investortilgang og oppdaterte ferdigheter som gjør dem i stand til å utvikle sitt eget selskap for vekst og et internasjonalt marked.

Kunnskapen kommer fra engasjerte, oppdaterte og interesserte partnere i Validé sitt store og mangfoldige nettverk. På DemoDay 22. februar inviterer vi folk fra investornettverket vårt og gir selskapene sjansen til å vise fram sitt potensiale.

ITSA Growth nr 4

DEMODAY: Programmet avsluttes med demoday hvor selskapene presenterer for et stort investorkorps. (Foto: Hilde Garlid, Validé)

ITSA Growth er utviklet og tilrettelagt av Validé i samarbeid med våre partnere.

Validé er rangert som en av Norges beste inkubatorer. Vi har 25+ års erfaring med å utvikle og investere høyrisikokapital i nye selskaper. Validé er tidligfasespesialister og har en nåværende portefølje på rundt 70 selskaper. ROI på våre ti beste exits er 14. Validé har kjørt tretten tidligere akseleratorprogrammer. Det er femte gang vi arrangerer ITSA Growth.

Dette sier Roald Valen, CEO i selskapet Pickr.Ai, om deres utbytte av programmet:

-ITSA Growth har spart oss for mye tid og gitt oss en mye større tro på Pickr.AI sin fremtid! Her fikk vi innsikt og lærdom gjennom deres brede og imponerende nettverk samt blitt pushet til å hele tiden utfordre våre overbevisninger. Tøffe og lærerike samlinger, men det er hjemmeleksen til neste samling som virkelig har høynet Pickr.AI sin mulighet til suksess. Anbefales på det sterkeste til alle som vil vokse gjennom å akseptere at «alt kan bli bedre om en bare tillater seg å bevege seg utenfor komfortsonen», sier Valen.

Hvem kan søke?
⭐️ Tidlig fase vekstbedrifter med en tjeneste/produktlansering i markedet og/eller selskaper som ønsker å vokse internasjonalt

⭐️ Dedikert team på 3+

⭐️ Selskaper som er klar for å hente penger til vekst i løpet av de neste 6-18 månedene

⭐️ Selskaper etablert i Norge

⭐️ Vi ser særlig etter selskaper innen helse, energi og digitalisering.

⭐️ Selskaper som implementer minst tre av FNs bærekraftutfordringer i sin kjernevirksomhet

SØK HER: ITSA Growth #5

Pris og program
Programavgiften er 28 000,- kr pr. selskap, og flere i teamet kan og bør delta. Det betyr at ITSA-programmet får betydelig støtte fra offentlige partnerne som Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune og SIVA. Det er vi stolte av.

Vi deler inn de 4 månedene i 7 moduler med to samlingsdager i hver modul. Aller størst utbytte får de selskapene som prioriterer å delta på de fysiske samlingene, og som jobber med de konkrete oppgaver fra temamodulene i ukene mellom samlingene.

Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug er den fysiske «homebase» for programmet.

Modulene er:
🙋🏽‍♀️ Kjenn deg selv: Bedriftskultur, org. utvikling, rekruttering for vekst

💰 Kapital for vekst og internasjonalisering: Kapitalmiljøet, DD, Investor Decks

🌿 ESG – Sustainability & Business: Green Investors, EU-taksonomi, ESG Business Model, Grønn vekst

💹 Markedsstrategi og partnermålrettet salg: Kundeverdi og forretningsmodell, produkt/marked tilpasset skalering og internasjonalisering, salg og merkevarebygging.

🌍 Strategi for global vekst: IPR, eksport og oppskalering, nasjonal og internasjonal infrastruktur og innovasjonspartnere for eksport

♻️ Strategi for digitalisering: det digitale økosystemet, forbedrer forretningsmodellen din med AI

👉🏻 Kapitalstrategi og finansieringsreise: Investoruniverset: Hvem investerer når? Kapitalinnhenting basert på fase.

ITSA Growth nr 5 samlinger datoer program

ITSA anbefales sterkt av andre
ITSA Growth gir verktøy for vekst for modige selskaper sammen med fantastiske kunnskapspartnere. Grip sjansen. Nå.

-Når vi vokser et selskap i en ekstremt konkurranseutsatt bransje, som energilagringsmarkedet, har vi ingen tid å miste. Derfor var det ingen tvil for Beyonder å delta på ITSA Growth etter at vi ble introdusert til temaene og de erfarne partnerne i programmet. Vi trengte en arena hvor vi kunne teste og eksperimentere «off the record» våre forretningskonsepter uten å være redd for å mislykkes, og samtidig bygge relasjoner til potensielle nye forretningspartnere. ITSA Growth anbefales sterkt av Beyonder-ledelsen for alle selskaper som sikter mot denne muligheten, sier Bjarte Magnussen i Beyonder.