Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Sky of Norway Diamo Vibeke Vestre og Alexandra Germyn

Møbelkolleksjon fra tech-gründere

Interiørgründerne Vibeke Vestre og Alexandra Germyn i startupselskapet Sky of Norway, lanserer nå sitt eget varemerke, Diamo. Deres gründerreise og nye produkt blir 12 siders reportasje i interiørmagasinet Bonytt.

Våren 2022 ble Vibeke Vestre kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner. Interiørdesigneren har siden 2019 hatt en eventyrlig spennende gründerreise med visjonen om å gjøre interiørarkitekter mer digitale, og at veien fra story board til butikk bare et tastetrykk unna.

Sky of Norway har vært en del av inkubatoren i Validé Haugesundregionen, med Rikke Lønning som forretningsutvikler. Startup-selskapet har fått investering fra Validé Invest II.

Software-løsningen for interiørarkitekter har fått navnet SkyHome, og er i dag den ledende plattformen for interiørdesignere innen digitale komplett-løsninger.

-Reisen vi har gjort i Sky of Norway har vært fantastisk! At vi nå får muligheten til å uttrykke oss kreativt, gjør jobben vår til en drøm, sier Vibeke Vestre. Hun og datteren Alexandra Germyn har sammen designet og lanserer nå varemerket Diamo.

SE BILDER: Diamodesign.no

Leken luksus

- Vi ønsker å gi kundene våre den deilige følelsen det er å se noe som er nytt og annerledes. Diamo er kanskje en form for leken luksus, med møbler som «eier» rommet og som skaper wow-faktoren vi ønsker oss i våre hjem. Noe er stramt og moderne, og noe er varmt og mykt. Vi følger ingen regler og er ikke bundet i en satt varemerke-strategi eller i krav om at kolleksjonen skal følge en rød tråd. Noe designer vi selv, noe utvikler vi i samarbeid med andre og fremover stiller vi oss også åpne for nye spennende samarbeidsformer med andre inspirerende formgivere, skriver Vibeke Vestre i en pressemelding.

Selskapet som har hatt base i Haugesund, har nå byttet adresse til Oslo.

- Diamo skal alltid skille seg ut i mengden, med bærekraftige kvalitetsmøbler som er «made to last». Kolleksjonene skal være små og oppsiktsvekkende og vi lover å ikke falle for fristelsen i å skape volums-produkter. Hos oss skal du ikke finne en tradisjonell, klassisk sofa i grått.

Sky of Norway Diamo 2

STIL: - Vår ambisjon er å skape møbler som oser av en modig form for ekstravagant eleganse, sier Vibeke Vestre om deres nye varemerke Diamo. (Foto: Diamo)

Hva er Sky of Norway?
Sky of Norway AS er en norsk gründerbedrift som siden 2019 har utviklet seg til å bli et selskap som viser stort internasjonalt salgspotensial.

Skyhome er en software-løsning som gjør det mulig å visualisere interiørprosjekt med fotorealistiske 3D-bilder, film og integrert VR-teknologi.

Selskapets ny-vinnende teknologi og spennende forretningsmodell har ført til samarbeidsavtaler med fremgangsrike interiørarkitekter/ designere og anerkjente varemerker innen møbler og interiør.

Selskapet har holdt til i Haugesund i utviklingsperioden. Nå har teamet flyttet til Oslo. Teamet har i 2022 ni medarbeidere og ambisjoner om vekst i 2023.