Hvem er du, personlig og faglig?
Personlig: Blanding av introvert og ekstrovert. Liker balanse, og er opptatt av mat og gode råvarer.
Faglig: liker å få ting gjort. Er uformell, men samtidig profesjonell og analytisk.
Hva gjør du på jobben?
Prøver å få med meg alt – detaljene først, for så å se det store bildet. Hvor er vi og hvor skal vi?
Hvordan kjører du innovasjon?
Innovasjon for meg er å følge med i tiden og tenkte fremover.
Hvorfor er det spennende?
What´s not to like? Utvikling er bra.
Hva synes du er de mest interessante nye dilemmaer?
I dagens situasjon er økonomi og helse er et stort dilemma; å redde arbeidsplasser og samtidig begrense smitte er nærmest umulig.
Dine egne relevante prosjekter siste året?
Har jobbet med å få i gang Bankers Pizza – en start på et nytt Dolly Dimple’s eventyr. I tillegg har jeg jobbet i Foodback AS, som leverer en tilbakemeldingsløsning til restauranter, kantiner, caféer, hotellfrokost osv.
Prosjekter som inspirerer deg mest, internasjonalt og nasjonalt?
Hurtigruten har vært inspirerende. De har vært innovative både med tanke på målene de har satt seg i «out exploring», men også å bygge om alle skip til batteri og gass.
Hva tror du er relevant kunnskap for fremtiden?
Teknologi, kommunikasjon og sosial intelligens. Dette baner vei for digitalisering og omstilling.
Hva gjør vi unikt godt i Norge av dette?
Boost Ai og Unacast gjør mye spennende når det gjelder teknologi.
Viktigste nye perspektiver fra Covid19?
Vanskelig å velge. Jeg tror en ny normal vil oppstå. Jobbrelatert vil vi nok se nye forretningsmodeller, nye måter å lede på, samt se viktigheten av kommunikasjon og plattformene man bruker. Fleksibilitet og robusthet er blitt enda viktigere.
Hvordan er du som leder, og hvorfor funker det?
Tydelig og transparent. Har forventninger til meg selv og andre, og lytter mest mulig. Jeg forsøker å høre hva jeg kan gjøre for å få alle til å gjøre en best mulig jobb. Så langt har det fungert bra basert på tilbakemeldinger jeg har fått.
Noen viktige bærekraftperspektiver?
God helse, alternativ energi og gjenbruk av mat. Vi ser at COVID19 har ført til mindre reising, utslipp og kjøp av produkter.
Et yndlingsitat eller livsmotto?
Screw it, let´s do it. Bedre å ha prøvd enn å ikke ha gjort det.
Kan du oppsummere vår samtale med fem ord?
Lytt, lær, analyser, bruk og utvikle.
Tekst og foto: Lørn.tech