Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Uis 1

MIT Reap sommerskole for entreprenørskap

Folk reiser langt og betaler mye for å delta på MIT Reap Summer School. 20.- 23. mai 2019 er Handelshøyskolen, UiS vertskap for denne intensive og internasjonale læringsarenaen. Klyngebedrifter kan få sponset deler av deltakeravgiften.

Entreprenørskap er mer enn talent og flaks. Det er også et fag, og de smarteste lytter til dem med som har denne kunnskapen. En av de beste er Bill Aulet fra Martin Trust Center for MIT Entreprenurship, USA.

Nå kommer han til Stavanger og Handelshøyskolen på UiS for å delta på en norsk variant av MIT Reap Summer School. Selskap tilknyttet en av de seks klyngene i Rogaland kan få sponset halvparten av deltakeravgiften av Greater Stavanger.

Søknadsfrist til å være med i den utvelgelsen er 10.mai.

-Dette er en unik sjanse som vi virkelig har tro på. Det er en sjelden mulighet til å fylle på kunnskap, utvide nettverket, og hente inspirasjon til eget arbeid, sier Birger Haraldseid i Greater Stavanger.

EN ENER: Bill Aulet er administrerende direktør for The Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, og han er seniorforeleser på MIT.


Lær entreprenørskap av de beste
Det er Handelshøyskolen ved UiS som 20. til 23. mai er vertskap for denne intensive og internasjonale læringsarenaen. Dette gjør de på vegne av seks norske universitet.

MIT Reap Summer School handler om hvordan vi skaper et økosystem for entreprenørskap, og hvordan vi utnytter forretningsmuligheter i det nordiske markedet. Programmet er utformet i tett samarbeid med regionale aktører, og kurset gir gode muligheter for dialog med alle deler av virkemiddelapparatet.

Bill Aulet er en svært ettertraktet foreleser med bred erfaring selv i å være entreprenør. Han har startet opp flere selskaper, tjent mye penger, men også tapt store penger. Han er altså ikke en akademiker som foreleser teori. Han er en ekte entreprenør som foreleser teori blandet med en
stor praktisk erfaring. Benytt denne unike muligheten til å øke din kompetanse i entreprenørskap.

MIT Reap Summer School passer særlig godt for deg som:

  • Jobber i en bedrift med ambisjoner om å vokse.
  • Jobber med innovasjon og entreprenørskap og eller intraprenørskap.
  • Har et ønske om å lære hvordan du kan skalere opp virksomheten din på en effektiv måte.
  • Jobber med entreprenørskap ved et universitet, i en industriklynge, eller i en offentlig virksomhet.


Mangfold av bedrifter
Greater Stavanger ønsker å bidra til at det blir bredde og stor deltakelse på sommerskolen fra små og store innovative selskap, gründere og etablerte virksomheter som ønsker å vokse. For å gi mange flere en sjanse til å delta, støtter Greater Stavanger deltakere fra de seks klyngene i regionen.

-Greater Stavanger har aktivt vært med i MIT prosjektet fra første dag, og vi mener at dette prosjektet har hatt en positiv effekt for regionen og måten vi tenker rundt entreprenørskap. Vår støtte kanaliseres via klyngene og UIS Start ved at hver av de seks klyngene får tilskudd til 50 prosent av kursavgift for tre gründere, sier Birger Haraldseide.

De støtter også deltakeravgift for to studentbedrifter fra UIS Start.

Greater Stavanger har satt kriteriene for utvelgelsen, men klyngeledelsen velger ut hvem av sine medlemmer som kvalifiserer.

• Dette skal være en gründer som med sitt konsept har mulighet for å vokse seg utover det å bli en levebrødsbedrift.
• En bedrift eller gründer som hjelpes med å korte veien og prosessene med å «treffe» kunde og marked.
• Bedriften bør være kommersiell
• Bedrifter med tilhørighet i de 16 Greater Stavanger kommunene har prioritet.

Mer informasjon: uis.no/summerschool2019 or summerschool.no

Registrer deg her: Næringsforeningen

For program, se:

https://www.uis.no/samfunn-og-samarbeid/konferanser-og-moteplasser/konferanser/konferanser-2017/entrepreneurship-summer-school-2019/

Nærmere om Bill Aulet:

https://www.uis.no/samfunn-og-samarbeid/konferanser-og-moteplasser/konferanser/entrepreneurship-summer-school-2019/lecturers/?s=24966

Møteinformasjon

Mandag 20. mai Kl. 08:00 - Torsdag 23. mai Kl 15:00. Universitetet i Stavanger

Kursavgift kr 10.000 (mva-fritt) Greater Stavanger sponser halvparten av kursaviften for bedrifter som er medlemmer i en av de seks klyngene som Rogaland.

Påmeldingsfrist: 15. mai Kl. 12:00

Information in English:

As part of an Entrepreneurial Consortium among six top universities in Norway, the University of Stavanger Business School has the pleasure of hosting the MIT Reap Entrepreneurship Summer School from 20th to the 23rd of May, 2019. This is a unique opportunity to meet the award-winning educator Bill Aulet, author and managing director who is changing the way entrepreneurship is understood, taught, and practiced around the world.

The MIT Reap Entrepreneurship Summer School is an Entrepreneurship program to strengthen your entrepreneurial expertise and potential. You will learn entrepreneurial skills and be equipped with a proven, systematic and rigorous approach to grow your business to new heights. The course will be taught by Bill Aulet from Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship

For more information: uis.no/summerschool2019 or summerschool.no

To register: Næringsforeningen