Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Zirkel 1

Praktisk info for selskaper i vekst

Endelig! Bedriften går bra. Produktene selger godt og regnskapet lyser grønt. Det lille teamet utvides, for nå er dere i finfin vekst. Så tikker kravene inn om HMS og ISO sertifisering, og de nyansatte har spørsmål du ikke vet svaret på. Hva gjør du?

Zirkel er et selskap som har spesialisert seg på stabstjenester, hvor du som leder av et selskap kan låne den kompetansen du trenger, når du trenger det. De hjelper kundene sine med implementering av ISO standarder og kan være din dedikerte kompetanse innenfor fagområdene HR, kvalitet, miljø, HMS, prosesstyring og digitalisering.

I webinaret Eat, Think & Innovate delte de av sin kunnskap, og drysset om seg med gode råd og praktisk info som både letter hverdagen for selskaper i vekst, som trygger data og sikrer dokumentasjon som kundene dine i neste omgang vil etterspørre.

Se opptaket: «Få hjelp til selskapets voksesmerter»