Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Gry Nordic Startup Awards

ITSA er nominert til Nordic Startup Awards

Vekstprogrammet ITSA er nominert som beste akselerator/inkubatorprogram og Gry Isabel Sannes er i finalen om å bli «Ecosystem Hero of the Year» i Nordic Startup Awards.

Den store finalen skjer i København 26. november. Normalt er dette et gigantisk show hvor hele startupmiljøet i Norden samles til utmerkelser, feiring og fest, men i år blir det et heldigitalt show.

To nominasjoner
Forhåpentligvis med like mye konfetti som til vanlig, og det håper vi skal dysse over våre egne i år. Validé er nemlig nominert med vårt vekstprogram ITSAccelerator i kategorien «Best accelerator/incubator program».

Gry Isabel Sannes er inkubatorleder i Validé og skaperen av businessprogrammene ITSA Start og ITSA Connect Growth. ITSA Start startet opp i 2016, og har gjennomført seks program med 10 selskaper hver gang. ITSA Connect Growth ble etablert i 2018/2019, og er i gang med sitt andre program med 15 deltakere.

Slik kan du bidra
Det er en fagjury som tar avgjørelsen, og konkurransen står mellom 5-6 nominerte fra hvert av de nordiske landene, men publikum kan booste juryavgjørelsen ved å stemme fram sine kandidater.

Publikumsstemmegivningen er allerede åpnet, og du kan gi ITSA og Gry Isabel Sannes din digitale støtte her:

STEM PÅ: «Best accelerator/incubator program» og Gry Isabel Sannes som «Ecossytem Hero of the Year»

Slik så det ut under Nordic Startup Awards 2019: