Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Forretningside 4

Validé bistår gründere

De fleste av oss: Slår oss til tåls med halvdårlig løsning. Noen av oss: Mekker noe nytt i garasjen eller på pcen som fikser problemet.

Er du av siste kategorien, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss i Validé.

Vi er eksperter på å bistå gründere og smartinger til å få løsninger fra idé og ut i et marked. Det har vi snart gjort i 30 år, og vi trygger din gründerstart med kunnskap om business, nødvendig nettverk av folk som kan hjelpe og tilgang til kapital.

Hver dag jobber vi for å gjøre verden til et bedre sted ved å hjelpe fram produkt og løsninger hentet fra gründere og forskere.

Forskning og løsninger vi har jobbet med finnes i dag i folks hjem, på havets bunn, i verdensrommet og på alle kontinent. Og dette fortsetter vi å gjøre, hver dag. Vi er privilegerte som får jobbe med gode forskere, oppfinnere, entreprenører og fantastiske oppstartsselskap i mange ulike næringer.

Nå er det din tur. Ta kontakt med oss i dag.

Vi vil gjerne ha en prat. Du starter meed å beskrive din idé i dette skjema. Vi behandler alle ideer konfidensielt.