Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Grunder Academy hjerte

Validé + GründerHub = Sant

Validé og Sparebank 1 SR-Bank har inngått et samarbeid for å løfte opp og fram enda flere gründere og gode forretningsideer fra Rogaland. GründerAcademy starter 29. april.

Validé og Validé Haugesundregionen er en av fire fasilitatorer for Sparebank 1 SR-Bank sitt nye program GründerAcademy.

Du har bare én ting å gjøre; melde deg og din gründeridé på programmet som strekker seg fra slutten av april til juni med siste finpuss og Demo Day 24. august. Påmeldingsfrist er 20. april. Dette kan bli din livs viktigste sommer.

SØK HER: GründerAcademy, Stavanger

What´s in it for you?
Som deltaker i GründerAcademy får du en eksklusiv mulighet til å dra nytte av all erfaring og kunnskap som ligger i nettverket til Validé og de andre fasilitatorene i Oslo, Bergen og Kristiansand. Alle partnerne i programmet er eksperter på å guide oppstartsselskap, og har mangeårig kompetanse innen forretningsutvikling. Du får delta på et vidt spekter av faglige og sosiale arrangement, og ... husket vi å nevne at regningen allerede er betalt? Av Sparebank 1 SR-Bank.

Gjennom programmet får du grunnleggende innføring i tema som forretningsutvikling, juss, ledelse, markedsføring, salg og pitching. Du får oppfølging fra forretningsutviklere i den delen av landet hvor du er, og ikke minst; møter du andre dyktige gründere som er i samme situasjon som deg. Grunnet korona blir nok mange samlinger digitale, men så snart det er mulig satser vi også på fysiske samlinger i regionene.

Det er Oslo-selskapet «TheFactory» som, på vegne av banken, står er prosjektleder, men innholdet og veiledningen leveres av innovasjonsmiljø i Oslo (TheFactory), Bergen (VIS), Kristisand (InnoventusSør) og Stavanger/Haugesund (Validé og Validé Haugesundregionen). For første gang går disse miljøene sammen om å skape et solid gründerløft.

Dette må du bidra med
En søknad til oss er en påmelding til tre måneder med hardt, men givende arbeid. De fleste forelesninger, workshops og mentormøter vil skje i mai og juni, og vi avslutter programmet med fem dager i august. Din forretningsidé vil bli knadd fra mange kanter, og din innstilling til hva som fungerer og ikke fungerer er helt avgjørende for ditt utbytte av programmet. Vi forventer selvsagt at du stiller med motivasjonen på topp, og at du deler dine erfaringer, og ditt nettverk, med de andre deltakerne.

24. august avsluttes programmet med demodag. Det er din sjanse til å pitche forretningsideen din for et knippe investorer og mentorer. En måned senere, i september, er det prisdryss og utdeling av årets Gründerpris. Det kåres en vinner fra hver by som premieres med 50.000 kroner, og en nasjonal vinner mottar Gründerprisen på 250.000 SR-bank-kroner.

Ope om GründerHub

Validé-teamet
Opptil 10 selskap fra Rogaland får i denne omgang sjansen til å delta, og vi setter på våre mest entusiastiske forretningsutviklere til å fasilitere og guide gründerne i programperioden.

Vibeke Lavik Bjaanes: er utdannet siviløkonom fra BI og NHH. Før hun startet sin kometkarriere i Validé var hun i flere år rådgiver i konsulentbransjen. Hun har bred erfaring fra prosjektarbeid, og har jobbet med kunder både i privat og offentlig sektor.

Rikke Lønning: er en drivende dyktig forretningsutvikler i Validé Haugesundregionen med mer enn 20 års erfaring fra bransjen vår. Rikke har en mastergrad i økonomi og bedriftsøkonomi med spesialisering innen markedsføring. Hun er styremedlem i flere ulike selskap og prosjektleder for Business Angel-nettverket BAN Haugesund.

Jon Trygve Kjerstad: har rykende fersk erfaring med å være gründer. Han har vært med og startet flere selskap innen oljeservice, og er nå energisk etter å bistå andre i å nå sine forretningsmål.

GrunderAcademy team