Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Valide hjemmekontor

Validé holder hjulene i gang - digitalt

Koronaviruset har sendt Validé-ansatte ut av kontorene i Innovasjonspark Stavanger, og nå rigger vi om så fort vi kan for å holde oppe aktiviteten. Rådgivning og kundekontakt gjør vi digitalt, men vi avlyser større arrangement fram til påske.

Vi hadde akkurat begynt å bli kjent med spennende ideer og selskaper i ITSA Start, da koronaviruset meldte seg på. Foreløpig har vi avlyst de planlagte samlingene, men vi legger nå planer for å opprettholde en viss aktivitet i ITSA start via Teams. Målet er å gjennomføre ITSA Start før sommeren. Hold kontakten med oss via Teams, og gry.isabell@valide.no kan svare på spørsmål.

Alle forretningsutviklerne våre er for tiden friske, og i arbeid. Det håper vi de fleste av selskapene i inkubatoren vår også er. Sammen kan vi holde hjulene i gang digitalt.

TTOen vår opprettholder aktivitet tilnærmet som normalt via digitale flater, og investering følges opp løpende. Det er viktig at selskapene holder tett dialog med sine rådgivere på grunn av den spesielle situasjonen.

Helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster opprettholder aktiviteten, selv om nettverkssamlinger i ordinær forstand ikke mulig. Kreativiteten er dog ikke på sotteseng, så det vil nok komme noe digitalt godt klyngesamarbeid ut av det hele, i tiden framover. Ta kontakt med arild@valide.no dersom du har spørsmål til helseklyngen.

Arrangement i mars som vi har avlyst/utsetter:
• ITSA Start. Hadde oppstart 10. mars
• Gründerforum med Skape 17. mars
• Jærske horisonter. Ny innovasjonssamling med jærske driv 18. mars
• Kunnskaps_tørst med Kjersti Engan 19. mars
• Startup weekend 20.-21 mars med Validé som gullsponsor