Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Terp Validé Invest 1

Validé Invest øker aksjeposten i Terp AS

Presåkornfondet Validé Invest I signerer for et solid kunnskapsløft med selskapet Terp. Fra før har fondet investert 1 million kroner i haugesundsfirma. Nå økes aksjeposten med 2 millioner kroner. .

Selskapet Terp utvikler a-bøker. Det er lærebøker som adapterer seg til leseren; altså at du først analyserer hva du har av kunnskap og hva du mangler, før du får rett innhold. En kan si at Terps teknologi fyller studenters personlige kunnskapshull.

Selskapets reise startet bokstavelig talt på de syv hav. Gründer Leiv Kåre Johannessen har både en maritim utdannelse fra NTNU Ålesund, og har jobbet i shipping. Terp sitt første hjemmemarkedet for a-boklæring er sørøst-asia med Norge og Hong Kong som base og med operasjoner i Europa og Asia. På Filippinene har de til nå løftet tusenvis av maritime studenter til et nytt kunnskapsnivå. Selskapet er i vekst, og har siste året hentet inn 11 millioner kroner i egenkapital.

Presåkornfondet Validé Invest I blir med denne signeringen selskapets største aksjonær. Tidligere har fondet investert 1 million kroner, nå gir vi et påfyll på 2 millioner kroner.

-Terp har et sterkt gründerteam, de har en spennende forretningsidé med et stort inntektspotensial. Dette har de vist gjennom salg og ved å ha tatt en posisjon i Filippinene. Deres løsning kan bli en revolusjon innen forlagsindustrien, og hvordan øke utbytte av læring, sier Johannes Løyning, investeringsdirektør i Validé Invest I, som signerer med Leiv Kåre Johannessen og Magne Vollan Aarset.