Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Sky of Norway og Rikke 2

Validé investerer i IT-drømmen for interiørdesignere

Sky of Norway AS er det aller første selskapet som får investering fra presåkornfondet Validé Invest II. - Konseptet vårt gir interiørdesignere et nytt liv, sier Vibeke Vestre, gründer av løsningen SkyHome.

Vibeke Vestre mener interiørdesignere er en forsømt yrkesgruppe når det kommer til IT-løsninger. Klipp og lim er hverdagen for mange av hennes kollega. Ved å analysere alle sine egne arbeidsprosesser, har hun utviklet løsningen SkyHome.

Det er en digital plattform mellom interiørdesignere/arkitekter og høyprofilerte varemerker innenfor møbler og interiør. Programvaren gjør det mulig å vise prosjekt med fotorealistisk 3D-bilder, film og VR-teknologi, og programmet er sømløst integrert med selskapets egen nettbutikk som per i dag huset over 60 leverandører fra kjente, internasjonale merker.

- Konseptet vårt gir interiørdesignere et nytt liv. De står for kreativiteten, vi gir dem verktøyet til å skape markedets beste kundepresentasjoner og vi forenkler administrasjonen, sier Vestre.

SkyHome før og etter

NYE PLANTEGNINGER: Visualisering av innredning og design er tatt til et helt nytt nivå i løsningen SkyHome. Alt interiør er faktisk kjøpbart, og løsningen kan vises med VR-teknologi. Dette er et før og etter bilde som interiørdesignere kan bruke for å hjelpe kunden til å gjøre valg. (Foto: SkyHome)


Porten til nettbutikken
-SkyHome gjør visualiseringen realistisk. I tillegg integrerer den administrasjon, varehandel og leveranser sømløst og mer bærekraftig. Ikke noen program som finnes i dag er koblet direkte mot kjøp av varer fra en mengde leverandører. WOW-faktoren i denne nettbutikken er vår jobb. Vi sørger for utvalget som gjør det mulig for interiørdesignerne å skape kunst, sier Vibeke Vestre.

Piloten har vist seg å gi designerne en tidsbesparelse på 85%, noe som øker effektiviteten til en voksende yrkesgruppe.

LES MER: Sky of Norway: Drøm og realitet i én IT-løsning

-Løsningen vår er en vinn-vinn for alle parter. Designerne får gratis tilgang til et sømløst og effektiviserende IT-verktøy som gjør at de kan utfolde seg mer kreativt, og som løser opp administrative floker. Både kundene og designerne får gå på skattejakt i en nettbutikk med helt oppdaterte kolleksjoner og et enormt stort utvalg. En mengde leverandører får eksponert sine varer, samtidig, og selve kjøpet et bare én trykk unna. Kunden foretar selv varekjøpet, og vi sørger for en bærekraftig løsning for logistikk og leveranser, sier Vestre.

Sky of Norway. Vibeke Vestre og Alexander Germyn

INGEN TVIL: Løsningen til Vibeke Vestre og datteren Alexander Germyn er en ekte «Game changer» for interiørdesignbransjen. (Foto: Validé Haugesundregionen)


Flere investorer på laget
Det Haugesund-baserte selskapet ble etablert i 2019 av Vibeke Vestre og hennes datter Alexander Germyn. De kom raskt i kontakt med Validé Haugesundregionen, og både IT-utviklingen og bygging av selskapet har gått svært raskt.

-Rikke Lønning og Åse Tveit Samdal i Validé Haugesundregionen har vært helt avgjørende for etableringen, for nettverket og for møtene med investorene. Vi har jobbet ekstremt mye og knallhardt i 2 år, men pilen har hele tiden pekt rett vei. Vi ser et stort nordisk og internasjonalt potensial. Mye av dette kan vi takke Validé for, sier Vestre.

-Vi er imponert over teamet og utviklingen. Vi har fått jobbe tett på et hardtarbeidende team som har store ambisjoner, sier Åse Tveit Samdal, daglig leder i Validé Haugesundregionen.

Sky of Norway. Investor 2

Selskapet Validé Haugesundregionen AS har selv investert i selskapet, men også bidratt, via investornettverket Connect BAN, til at flere investorer har fått kjennskap til Sky of Norway. Blant annet har Bømmelfjord AS, Tej Investment AS, Vanadis AS og Karmøy Næringsfond AS investert i selskapet.

Nå går Validé AS og presåkornfondet Validé Invest II inn som investor. Validé AS er forvalter av Investinor sin presåkornordning.

- Når vi investerer i tidligfase fra vårt presåkornfond ser vi etter solide team, innovasjonshøyde i produktet og etter et tydelig kommersielt potensial. Sky of Norway sjekker av på alle punkter, og har vist over tid en unik evne til å drive opp og frem en komplett løsning og verdikjede som gir godt grunnlag for kommersiell suksess – både som investering og som næringsutvikling i regionen. Vi er også glade for at vi har med oss flere solide og dyktige co-investorer i selskapet og gleder oss til fortsettelsen, sier Eirik Sønneland, daglig leder i Validé Invest II AS.

Sky of Norway teller i dag 12 ansatte, de har IT-team i Polen og ambisjoner om å rulle ut tjenesten til interiørdesignere og arkitekter over hele Norden og Europa. Vibeke Vestre har overlatt daglig leder-jobben til Helge Tvedt, og har selv fått rollen som leder for forretningsutvikling.

Sky of Norway. team

TEAM: Sky of Norway har vokst til 12 ansatte i den perioden de har vært inkubatorselskap hos Validé Haugesundregionen. Rikke Lønning (på hovedbildet) har vært deres forretningsutvikler.
Nå har selskapet fått ny adresse i Haugesund, nye investorer på laget, og de sikter mot et nasjonalt og internasjonalt marked. (Foto: Validé Haugesundregionen)