Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSAG Demo Day vinnerne

Verdige vinnere av ITSA Growth DemoDay

Investorer, partnere og publikum har kåret tre vinnere av ITSA Growth DemoDay som som løser klimautfordringer innen bransjer som landbruk, energi og byggebransjen.

Etter fem måneders vekstprogram, 13 forelesningsdager var det 13 sterke vekstselskap som deltok på DemoDay med salen full av investorer, partnere og et nysgjerrig publikum.

⭐️ 1️⃣ 🌳 BOTanist – som utvikler jordsensorikk for å bedre matproduksjon og jordhelse. Sensorikk brukes til å optimalisere vannforbruk og jordforbedring innen frukt- og grønnsaksproduksjon.
⭐️ 2️⃣ 🔌 Carnetic – nærstrømproduksjon fra vertikale vindmøller til gårdsdrift og industribygg.
⭐️ 3️⃣ 🚚 BARDE – flåtestyring for anleggsbransjen for å optimalisere drift og vedlikehold. Gründerne har bakgrunn fra helikopterbransjen. Der er flåtestyring for optimalisert drift og vedlikehold en selvfølge. Startupen er godt i gang med å flåtestyre solide entreprenørselskap.

Totalt har 157 selskap deltatt i et ITSA-program siden Validé etablerte Norges første akseleratorprogram i 2016. Men gir programmene verdi til vekstselskap? Vi har sett nærmere på tallene til de 50 første ITSA Growth-selskapene:

💰 De hentet til sammen 229 millioner kroner i løpet av sitt ITSA-år
🚀 95% av dem er fortsatt i vekst.

Validé ITSA Growth er en kruttsterk kombinasjon av Validé sin 30 år lange erfaring og kompetanse innen forretningsutvikling av selskaper i tidlig fase, og et like kruttsterkt korps av partnere som deler av sin ypperste og ferskeste kompetanse innen forretningsutvikling som er kritisk viktig for selskaper som skal vokse.

- Det hadde ikke vært mulig å gi disse selskapene denne kompetanse uten solid backing fra våre partnere, sier Marianne Fedde Lilland, programansvarlig for Validé ITSA Growth. ITSAprogrammene har både finansielle partnere og kompetansepartnerne. Blant dem er tidligere ITSA Growth deltakere som gir verdifull innsikt og deler av sine erfaringer til neste generasjon vekstselskap.

Vi ønsker vårt femte ITSA Growth-kull lykke til videre. Dere har unike og samfunnsviktige løsninger, flotte samarbeidspartnere, den rette motivasjonen og er nå lastet med kompetanse og nettverk til å hente kapital.
Stas, Anti-Diet, Coboost, Capsulate, Exposer, NordicDx, Shiftr, ReLi, Novatech og Casper Robotics.

Stor takk til alle våre partnere

ITSA Growth 5 partnere
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne
ITSAG Demo Day vinnerne