Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Forretningsutvikler illustrasjon

Vil du være med å skape morgendagens bedrifter?

Validé AS er ranket på topp blant Norges beste miljø for gründerskap. Vi søker en engasjert forretningsutvikler som vil bli med på laget.

Hver dag jobber vi for å gjøre verden til et bedre sted ved å hjelpe fram produkt og løsninger hentet fra forskning, fantastiske ideer fra gründere og forretningskonsept fra næringslivet.

Validé er en del av innovasjonsøkosystemet i Rogaland, men våre resultat har global effekt; enten vi jobber med helseteknologi som redder liv, digitalisering som endrer hverdagslivet eller fornybare energikonsept.

Vårt samfunnsoppdrag er å hjelpe fram de mest innovative forretningskonseptene og de beste forskningsbaserte resultatene i Rogaland til vekst og rask kommersiell suksess. Validé-teamet har spisskompetanse innen forretningsutvikling, prosjektetablering og kapitalinnhenting, og vi har et unikt nettverk etter 20 år i innovasjonsbransjen.

Vi tilbyr oppstartsselskap veiledning og spesialdesignet vekstprogram, vi investerer og vi inviterer til bransjefellesskap i næringsklynger.

LES OGSÅ: Validé blant Norges beste inkubatorer

Validé holder til i Innovasjonspark Stavanger; en internasjonal næringspark for innovasjon, forskning og næringsutvikling. Vi samarbeider tett med øvrige inkubatorer, forskningsmiljø og næringshager i Rogaland, og landet for øvrig.

Energi, helse og teknologi er Validé sine tre strategiske satsningsområder. Vi ønsker å styrke teamets kompetanse og nettverk i en energibransje som står i en global omstilling.


En av våre mest erfarne forretningsutviklere pensjonerer seg.
Vi søker derfor en:

• Forretningsutvikler

Vi søker en engasjert og initiativrik person med utdannelse på Master/Siv.ing nivå. Du bør ha erfaring fra forretningsutvikling, ha industrielt nettverk og gjerne erfaring med gründerskap. Du må kunne jobbe strukturert, praktisk og selvgående i et kreativt og hektisk miljø.

Hovedfokus for vår nyansatte blir rådgivning og oppfølging av selskaper i tidlig vekstfase som løser energibransjens utfordringer.

Dine oppgaver blir:
• Rådgivning av oppstartsselskaper i tidlig vekst innen energi, klima,
transformasjon og teknologi
• Formidling og presentasjon av bedrifter, prosjekt og aktivitet
• Samarbeid med våre prosjektteam innen forretningsutviklings-programmene (ITSA), forskningssamarbeid (TTO), investor -og bransjenettverk i næringsklyngene.
• Bistå med daglige oppgaver i Validé

Du må ha:
Utdannelse på Master/Siv.Ing. nivå
• Minimum 8 års erfaring – erfaringens relevans vil vektlegges
• Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner – norsk og engelsk
• Gode samarbeidsevner
• Stor arbeidskapasitet og evne til selvstendig arbeid
• Løsningsorientert og positiv innstilling

Søknadsfrist: 23. november 2020 

FINN-ANNONSE HER: Engasjert forretningsutvikler

Vi tilbyr:
• Spennende og varierte oppgaver i et hektisk og meget godt arbeidsmiljø
• Stort regionalt, nasjonalt og internasjonalt nettverk
• Konkurransedyktig lønn- og pensjonsordning

Ta kontakt med inkubatorleder Gry Isabel Sannes (+47 40 87 20 75) eller leder for energi Terje Handeland (+47 900 93 047) dersom du har spørsmål. Kortfattet søknad og CV sendes til post@valide.no innen 23. november 2020.

Du finner mer informasjon om Validé: www.valide.no www.itsaccelerator.com