Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Bærekraftige investeringer – investering i bærekraft

Hvordan tenker og jobber investorer som har tatt et bevisst valg om å bidra, på sin måte, til et mer bærekraftig næringsliv? Hvem vil de ha i porteføljen og hva ser de spesifikt etter? Hva er en grønn investering og hva er det ikke?

Er denne nye gruppen av investorer ensomme ulver, eller varsler de et skifte?

Hva må selskaper som ser etter ny kapital gjøre, eller ikke gjøre, når de presenterer seg for en investor som ha blikket festet på omstilling og et næringsliv i balanse med natur og omgivelser?

I samarbeid med ITSA Growth inviterer vi til foredrag med investor Kristin Bjelland i Bjella Investments AS. Hun er foredragsholder på Validé sitt vekstprogram, ITSA Growth, for å gi nyttige råd til vekstselskapene. Vi mener at programmets bærekraftdager (ESG-dager) er så viktig kunnskap om et av næringslivets viktigste, nye bærebjelker, at vi åpner programmet også får eksterne deltakere.

Merk endring i tidspunkt fra tidligere Eat, Think & Innovate!
Denne gang blir det foredrag først, og lunsj etterpå.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, auditoriet i Måltidets hus/i7
NÅR: tirsdag 8. november kl 10.45 – 12.15
HVEM: Kristin Bjelland, CEO Bjella Investments AS
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Kristin Bjelland er CEO i Bjella Investments AS, et familieeid investeringsselskap som investerer i byutviklingsprosjekter, langsiktig kapitalforvaltning og tidlig fase investeringer. Deres visjon er å koble dyktige folk og sterke hjerter for å revitalisere bærekraft og balanse.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll.

Link til påmelding...