Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Norce - forskningsmiljøet som løser samfunnsutfordringer

Hva kan forskningsmiljøet Norce gjøre for din bedrift? Mer enn du faktisk tror.

Hva: Lunsjmøte hvor vi lærer mer om forskningsinstituttet NORCE. Det er et nytt ledende forskningsinstitutt satt sammen av en rekke velkjente forskningsinstitutter som IRIS, NORUT, UNI Research (inkludert Polytec), Teknova, CMR og Agderforskning. NORCE er sterkt representert i Rogaland med lokasjoner i Haugesund, Mekjarvik og på Ullandhaug.

HVEM: Kjartan Melberg er administrerende direktør for IRIS-FI og daglig leder i Rogalandsforskning. Han gir en praktisk veiledning inn i forskningsmiljøet, og hva forskningsmiljøet, som er kjent for sin gode oppdragsforskning, kan gjøre for din virksomhet.

NÅR: 16. mai 2019 kl 11.15 til 12.15

HVOR: Innovasjonspark Stavanger

HVORFOR: Norce leverer forskning og innovasjon innen energi, helse, klima, miljø, samfunn og teknologi. Løsningene svarer på sentrale samfunnsutfordringer og bidrar til verdiskaping lokalt, nasjonalt og globalt. NORCE har utført arbeid inn mot både store og små bedrifter, i store og mindre prosjekter og har et sett av mulige måter å samarbeide med næringslivet og grundere på.Arrangementet Eat, Think & Innovate blir gjort mulig av:

Link til påmelding...