Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Forum Jæren

Ekte elevatorpitch i Høghuset på Bryne

«Elevator-pitch» er et begrep blant startups som handler om hvor raskt, og godt, du formidler ideen din til en mulig partner. 9. januar blir det heispitch-konkurranse på Forum Jæren

Når heisdørene lukkes, har deltakerne 18 etasjer og 50 sekunder på seg, til å overbevise en jury om hvorfor idéen og konseptet er unikt.

Etter alle pitchene åpner baren i 18. etasje dørene for gründere, jury og tilhørere. Her pitches ideene igjen foran publikum, før vi til slutt kårer en vinner og deler ut premier. Arrangementet er åpent for alle, og gir et unikt innblikk i hva som rører seg av spennende oppstartsselskaper på Jæren.

Meld deg på heispitch-arrangementet fra Innovasjonsvegå til hanne@vekstpartner.no.

I lenken melder du deg på kveldsarrangementet dersom du har lyst å delta som tilhører.

Dette er en gylden anledning til å delta i en ekte elevatorpitch - enten som gründer/selskap eller som deltaker i publikum.

NÅR: 9. januar 2024 kl 19.00 - 21.00
HVOR: Forum Jæren, fra 1. til 18. etasje.
HVA: Heispitchkonkurranse og pitchefest i 18. etasje.
HVORDAN: Påmelding til heispitch på epost til Hanne i vekstpartner, eller påmelding til gratis arrangement i toppetasjen Forum Jæren i lenke

Heiskonkurranse
Juryen, som består av erfarne forretningsutviklere fra Validé, vil være rigget i selve heisen, som tar 50 sekunder hver vei. Det legges opp til spørsmål på returen.

Etter at alle er ferdig med heispitchen, åpner baren i 18 etasje dørene for både gründerne, juryen og tilhørende. Selskapet pitcher nå for publikum, før vi til slutt kårer en vinner!

  • Denne konkurransen passer for selskap i tidligfase, eller selskap som er i en prosess for å hente ny kapital.
  • Vi premier topp 3 pitcher med gavekort på 2.000 kroner på et av de nydelige spisestedene vi har på Jæren
  • Vinneren gis også anledning å holde pitchen sin på lansering av investornettverk fredag 8.12.

Ønsker du og ditt selskap å delta i selve konkurransen, send en mail til hanne@vekstpartner.no og meld din interesse.

Link til påmelding...