Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Er vi digitalt selvstendige? Trenger vi et nytt Rettedal-øyeblikk?

Er det betenkelig at våre data eies av store private internasjonale korporasjoner? Fremtidig verdiskapning kan ende opp i utlandet. Trenger vi et nytt Arne Rettedal-øyeblikk i norsk IT-industri?

Hva: Eat, Think & Innovate

Hvor: Innovasjonspark Stavanger, Måltidets hus. 19. juni 2019 kl 11.15 til 12.15 - vi starter med lunsj.

Hvorfor: Digitaliseringen er i gang for fullt. Privat næringsliv leder i front. Stat og kommune starter store prosjekter og migrerer fra eldre til nyere systemer. Men i tåken av engasjement og fremtidshåp mister vi synet av et ubehagelig faktum: Våre digitaliseringsbudsjetter investeres i internasjonale korporasjoner. Fremtidig verdiskapning kan ende opp i utlandet. Trenger vi et nytt Arne Rettedal-øyeblikk i norsk IT-industri?

Hogne Titlestad mener Norge nå har en unik mulighet til å satse på norske bedrifter. Å investere langsiktig i eget land. Men da må næringsliv, forskere og politikere først erkjenne problemet og deretter bestemme seg for å samarbeide.

Hvem: Hogne Titlestad er en teknologi-gründer fra Stavanger og hjernen bak Friend OS, et nytt operativsystem for sky og nettverkløsninger. Han har tidligere presentert og forelest på steder i Norge som UiS, Innovasjonspark Stavanger, NTNU og Forskningsparken samt på internasjonale arenaer i USA, Europa og Skandinavia. Med trykk på områder som teknologi, privatliv og demokrati har Titlestad nådd et publikum over hele verden over flere år. Med en spesiell interesse for filosofi og historie har Titlestad et unikt perspektiv over hvordan teknologi utvikler samfunnet, og hvorfor det er viktig å tilpasse vår anvendelse av denne for å oppnå et best mulig resultat.

Velkommen til Eat, think & innovate.

Gratis og åpent for alle.

Eat, Think & Innovate arrangeres av:

Link til påmelding...