Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Kunnskapstørst annie haver

Føleri i ledelsen?

Kunnskaps_tørst er et trivelig nabolagstreff for oss som jobber rundt om på Campus Ullandhaug. 5. november er tema «Ledere må forstå betydningen av følelser»

HVA: Kunnskaps_tørst – et nabolagtreff med forskningsformidling
NÅR: Torsdag 5. november 2020 kl 16.00 - 17.30
HVOR: Ydalir Hotell
HVEM: Førsteamanuensis UiS, Annie Haver, Norsk hotellhøgskole
PÅMELDING: Gratis. Påmelding er Covid-nødvendig.

Vi starter med et akademisk kvarter før Annie Haver gir oss innsikt i hennes forskningsfunn. Hun har i mange år har forsket på betydningen av følelser i utøvelse av lederskap.

-For å lykkes i en stadig mer kompleks verden er det en forutsetning at dagens ledere forstår betydningen av følelser i lederskapet. De lederne som velger kloke og sunne følelses-regulerings-strategier vet ofte hvordan de skal håndtere utfordrende situasjoner og fremme helse på arbeidsplassen, sier Annie Haver.

Følelsene våre skal være gode medhjelpere, ikke motsatt. Som leder må man være bevisst på hvordan man fremstår overfor andre, og man må være klar over hva som er sunne og usunne reguleringsstrategier for følelser.

Annie Haver, UiS

Annie Haver har i mange år har forsket på betydningen av følelser i utøvelse av lederskap. På neste Kunnskaps_Tørst 5. november forteller hun mer fra sine interessante forskningsfunn.

Ta med sjefen, og kom på Kunnskaps_tørst

Arrangementet blir levert av:

Link til påmelding...