Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Young Fish

Faglig treff for unge i sjømatnæringen

YoungFish er en nettverksorganisasjon for unge under 37 år, som jobber i, eller har tilknytning til sjømatnæringen. Organisasjonen utvider lokallaget YoungFish Vest til å inkludere Stavanger og inviterer til faglig treff, i Innovasjonspark Stavanger.

Anne Cahtrin Østebø, daglig leder i Validé, er blant dem som bidrar med faglig foredrag på YoungFish sitt første nettverksmøtet i Stavanger.

-Lokallaget til YoungFish Vest har nylig blitt utvidet til å inkludere Stavanger med egne representanter i Rogaland. Sammen ønsker vi å fremme Rogaland som sjømatfylke og arrangere inspirerende og sosiale treff for unge i næringen, sier Alexander Myklebust, områdesjef Vest-Norge.

Tema for treffet i Innovasjonspark Stavanger 13. juni kl 18.00-21.00 vil være «Innovasjon – sjømatnæringen, den nye oljå?» Havbruksnæringen er på god vei inn i oljehovedstaden Stavanger. Er den kommet for å bli? Hvordan kan man bruke kjernekompetansen fra oljen til å bygge opp en like sterk leverandørindustri for sjømatnæringen?

Et knippe bedrifter tilknyttet Innovasjonspark Stavanger holder foredrag, deriblant Validé, som har partnerskap og samarbeid både med Blue Planet og vekstprogrammet «Ocean of Opportunities». Det blir videre faglige innlegg fra innvoasjonsselskap med fokus på fiskehelse; Et innvoasjonsselskap som kan forebygge lakselus. Et rådgivningsselskap, Fishency, Blue Planet og Blue Lice skal alle dele sine kunnskaper og erfaringer. Mellom innleggene vil det være lett servering.

Etter treffet blir det forfriskninger og mingling på Ydalir Hotel på CampusUllandhaug.

Hva venter du på? Sleng på deg jakken og møt opp på Innvoasjonsparken for YoungFish Vest Stavanger sitt første fagtreff. Meld deg på i linken og bli en del av YoungFish sitt stadig voksende nettverk!

Les mer om YoungFish her

Link til påmelding...