Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
SWS invite

Fra idé til business på 54 timer - AVLYST

Validé er gullsponsor til årets Startupweekend. Det blir en intens helg med «No talk all action», og alle som har lyst å kjenne på den kreative pulsen i et hurtig-forretningsløp er velkomne.

We regret to inform you that the Techstars Startup Weekend Stavanger event scheduled for March 20-22 will be postponed due to the growth of Covid-19 cases in Stavanger and the latest recommendations from Stavanger Kommune regarding the subject.

We understand this is a great disappointment to many, but we need to put the safety of attendees, partners, and crew first. Our plan is to host the event next semester once the Covid-19 situation is under control.

Gabriela Roth,
Lead Organizer, Startup Weekend Stavanger


HVA: Startupweekend Stavanger
NÅR: 20. til 22. mars 2020
HVOR: Innovation Dock, Bryggerikaien 20, Stavanger
HVEM: Alle som vil prøve seg som startupmaker. Ingen forhåndskvalifiseringer.

Har du en idé som kan løse et problem? Mangler du partnere til å drodle ideen din med - eller vet du ikke hvor du skal begynne for å realisere løsningen din? Da ser du nå på riktig arrangement; Techstars Startup Weekend Stavanger.

Techstarts Starupweekend er et startup-arrangement som har forgreininger i hele verden. Det er en plattform og en arbeidsmetode for å hente fram ideer, finne løsninger, få fart på startups og som samtidig gir adgang til nettverk av lokale sponsorer og partnere.

Årets arrangementet har disse hovedsponsorene: Validé, Bouvet, TD Veen, Sparebanken 1 SR-Bank, Skape, DNB, Innovation Dock, Creator Makerspace, Stavanger Næringsforening, Innovasjon Norge og Openflow Norway. Alle sponsorer er lokalt til stede for å støtte deg på din nye oppstartreise.

Kommer du til arrangementet vårt? Flott! Dette er hva du bør ta med:

Kreativ energi og en idé. Alle ideene pitches fredagen, og deretter stemmer vi på de mest interessante ideene, og danner grupper som jobber sammen med å videreutvikle ideen til business. Ta gjerne med deg venner, men du får ofte best opplevelse hvis du deltar på lag med andre. Husk; alt handler om teamet!

Det er ingen begrensning på ideen eller problemet du forsøker å løse. I løpet av helgen vil du bli utfordret til å lage en prototype av ditt produkt eller løsning (MVP) og som du sjekker opp mot din kunde- eller målgruppe. Du vil få tilbakemelding underveis fra dyktige forretningsutviklere, og det kan godt hende ideen din tar en ny retning underveis.

For flere detaljer om deltakelse:

Besøk: http://communities.techstars.com/events/15734.

Har du spørsmål: attendee FAQs eller send en epost til teamet vårt: stavanger@startupweekend.org

Følg oss på Facebook og Linkedin

Hva er Techstars Startupweekend, egentlig?
Techstars Startup Weekends er et 54-timers arrangementer designet for å gi erfaring og opplæring for ferske entreprenører. Fra og med fredagskvelden jobber man i grupper med brainstorming, forretningsplaner og grunnleggende prototypeoppretting. Det hele kulminerer søndag kveld med Techstars Startup Weekends Demo Day hvor ideene og prototypene presenteres for en jury bestående av partnere, forretningsutviklere, andre gründere og investorer. Premiering av beste forslag.

Helgen er sentrert rundt handling, innovasjon og læring. Enten du ser etter tilbakemeldinger på en idé du allerede har, leter etter en medgründer å starte et selskap med, spesifikke ferdigheter eller et team som hjelper deg med å komme i gang, da er Techstars Startup Weekends det perfekte miljøet for å teste ideen din og ta de første steget mot den egen startup.

Ikke nøl. Meld deg på i dag.