Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Mikrofon gutt studio

Gjør gode presentasjoner i virtuelle møter

Hvordan bygger man tillit og relasjon i digitale møter? Få tips, historier og eksempler på hvordan du kan presentere deg selv og løsningene dine i en virtuell verden.

HVA: Webinar om å levere gode webinar
NÅR: Fredag 21.august
kl. 10.00 - 10.45
HVEM:
Rick Salmon, coach i presentasjonsteknikk og kommunikasjon.
HVORDAN:
Gratis. Påmelding

Selv før coronakrisen var det utfordrende å presentere løsningen eller ideene dine med en slik innflytelse at mottaker oppfattet kjernen i budskapet. Og nå er det enda vanskeligere.

Businessverden har blitt digital, og vi treffes i virtuelle møterom istedenfor fysisk. Det forventes at man skal gjøre forretninger og bygge tillit med kunder og partnere også på denne arenaen. Dette er nytt og vanskelig for mange.

Bli med webinar for å lære av noen som kan dette! Rick Salmon er selv gründer og coach i presentasjonsteknikk og kommunikasjon. Han har hjulpet både toppeledere i Fortune 500 selskaper og små start-ups med å finne sin stemme. I dette webinaret vil Rick dele konkrete tips, historier og eksempler på hvordan du kan presentere deg selv og løsningene dine i en virtuell verden.

Webinaret arrangeres i samarbeid med helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster. Det er gratis og åpent for alle, men påmelding er nødvendig.

Dette webinaret er første steg i et treningsprogram i digital kommunikasjon som klyngen arrangerer i samarbeid med Rick. Det vil settes opp et mer praktisk kurs fredag 28. august og fredag 11. september hvor man går mer i dybden på teknikkene. Påmelding til dette åpner snart.

Link til påmelding...