Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Eat think innovate NY med logoes

Gladmat er regionens sterkeste merkevare. Hvordan ble den det?

Gladmat er ett av landets største kulturarrangement med 250.000 besøkende hvert år. Innovasjonsparken er det stolte hovedkvarteret til festivalledelsen. Førlanseringen av årets festivalprogram skjer på Eat, Think & Innovate.

Gladmat fikser miksen å lage folkefest og fagforum, samtidig. Hvordan og hvorfor startet det? Hvorfor kalles den «verdens kjekkeste matfestival»? Hva er suksessfaktorene? Hva har feilet? Hva har vi lært om mat, og glede, de siste 26 årene? Og hva menes med at Gladmat arrangeres året rundt?

Til Eat, Think & Innovate kommer Maren Skjelde og hennes vesle stab på tre (!) for å gi oss noen «behind the scenes» fra ett av regionens sterkeste merkevarer.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, hagen, i3
NÅR: onsdag 22. mai kl 11.15 – 12.15
HVEM: Maren Skjelde, daglig leder Gladmat
HVORDAN: Påmelding her Gratis

Om foredragsholder
Maren Skjelde har vært daglig leder i Gladmat siden 2018. Hun har bakgrunn fra Hotellhøgskolen, med master fra New Zealand og har tidligere blant annet drevet Hotel Finse 1222.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...