Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Ola Elvestuen 1

Grønn verdiskaping i Rogaland? Dialogmøte med klimaministeren

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen og statssekretær Sveinung Rotevatn kommer til Rogaland 7. mai, og deltar på en dagskonferanse om hva det vil kreve av Rogaland for at regionen skal levere på Parisavtalen.

Det blir en dialogpreget konferanse om klimaomstilling i Rogaland. I den «store samtalen» (se program) er næringslivet, politikere, akademia og offentlig administrasjon invitert til å delta aktivt. Regionen har sine fortrinn med flere virksomheter som er i ferd med å omstille seg i henhold til Parisavtalen. Hvem er disse virksomhetene, og hva sier de om denne omstillingen?

Denne konferansen har et mål om å svare på de vanskelige spørsmålene og vise mulighetene tilknyttet det grønne skiftet.

Det er Klimapartnere Rogaland og Miljødirektoratet som inviterer. Lunsjen er gratis, men det er begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist er 30. april.
Vel møtt på Atlantic Hall Radisson BLU, Stavanger kl.09:00-15:00 (kaffe og registrering starter kl.08:30)

Dette er et samarbeid med NHO og KS. Noen av de lederne som skal sitte på scenen under den «store samtalen» for å svare på spørsmålene kommer fra Skretting, Norled, Sola Betong, Integrate Renewables, ASKO, Rogaland fylkeskommune, Desert Control, Heimdal Power, Smart Plants, Innovasjon Norge, Fylkesmannen i Rogaland, UiS, Norsk Energi, NORCE, Grieg Seafood, Lyse, Velde, Norsk Vind Energi, Risa AS, og lederne fra næringsforeningene i Rogaland.


Link til påmelding...