Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Linked In Post 1200x627 2

GründerAcademy - et godt springbrett

Som deltaker i GründerAcademy får du en eksklusiv mulighet til å dra nytte av erfaring og kunnskap i nettverket til fire dyktige oppstartsmiljø.

Har du en ambisiøs gründeridé som du ønsker å utvikle?

Som deltaker i GründerAcademy får du en eksklusiv mulighet til å dra nytte av erfaring og kunnskap som ligger i nettverket til Validé og de andre fasilitatorene i Oslo, Bergen og Kristiansand.

Alle partnerne i programmet er eksperter på å guide oppstartsselskap, og har mangeårig kompetanse innen forretningsutvikling. Du får delta på et vidt spekter av faglige og sosiale arrangement, og ... husket vi å nevne at regningen allerede er betalt? Av Sparebank 1 SR-Bank.

Gjennom programmet får du grunnleggende innføring i tema som forretningsutvikling, juss, ledelse, markedsføring, salg og investorpresentasjon. Du får oppfølging fra forretningsutviklere i den delen av landet hvor du er, og ikke minst; møter du andre dyktige gründere som er i samme situasjon som deg.

LES MER og MELD DEG PÅ HER:

Link til påmelding...