Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Inkubatorlunsj

Har du det offentlige som kunde?

Hvordan nærme seg det offentlige som kunde? For mange gründere er kommuner, fylker og staten deres viktigste kunder, og kommunen & de er ikke helt som alle andre kunder. Torgeir Overøye fra Deloitte Advokatfirma gir oss innføring i regelverket.

Validé og helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster inviterer til inkubatorlunsj 11. april kl 11.00 til 12.30 👉🏻 Merk: Du kan delta fysisk eller digitalt

For mange gründere er kommuner, fylker og staten deres viktigste kunder. Dette gjelder særlig for dem som utvikler og tilbyr produkt og tjenester innen helse. Det offentlige står imidlertid ikke like «fritt» som en privat aktør til å kjøpe inn tjenester og varer. Hovedregelen er at de må inngå avtaler etter anskaffelsesregelverket.

Så, hva er dét for et regelverk? Hvordan fungerer det, og er det i det hele tatt smart og mulig å basere en idé på det offentlige som kundegruppe?

Validé og helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster inviterer til fysisk og digital inkubatorlunsj med tema anskaffelsesregelverket og markedsmuligheter.

Vi får hjelp fra Torgeir Overøye fra Deloitte Advokatfirma til å navigere oss i regelverket, og han deler tips til hva et oppstartsselskap må gjøre for å kunne ha det offentlige som kunde. Her er det faktisk flere muligheter enn mange tror og kjenner til.

HVA: Inkubatorlunsj
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, Måltidets hus, møterom «Samhandling» eller du kan følge foredraget digitalt
NÅR: Torsdag 11. april kl 11.00 – 12.30. Foredraget starter kl 11.30
HVEM: advokat Torgeir Overøye, Deloitte Advokatfirma AS
HVORDAN: Påmelding i lenken både til fysisk og til webinaret. Gratis.

MELD DEG PÅ HER

Om foredragsholderen
Torgeir Overøye er advokat og director i Deloitte Advokatfirma AS, med bakgrunn fra Universitetet i Bergen og University of Glasgow. Torgeir har lang erfaring med å bistå oppstarts- og vekstselskaper med avtaler, kommersialisering, transaksjoner og selskapsrettslig bistand. Han har også lang erfaring innenfor EU/EØS-rett, herunder anskaffelsesregelverket.

Om Inkubatorlunsj
Validé inviterer til faglige lunsjmøter i Innovasjonspark Stavanger for selskap og gründere som har eller nylig har hatt avtale med oss. Vi byr alltid på faglig påfyll, serverer god mat og oppfordrer deg til å bygge nettverk. Til dette arrangementet er helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster medarrangør.

Link til påmelding...