Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Helse Hack

HelseHack – kan store data løse søvnvansker?

Hei. Har du sovet godt? Et hverdagslig spørsmål, men svaret handler om livskvalitet. Unge som eldre sliter med å få sove, men kan noen av de digitale sporene vi daglig etterlater oss, gi oss noen løsninger?

Vi vet ikke, men vi utfordrer innovatører, bedrifter og studenter til legge pute og dyne til side 21.-22.oktober for å delta i et unikt helsehackaton. Vi dukker ned i dataen som DigiMe og HelseVest sin HelseTanken høster fra kilder som aktivitetsklokker, sosiale medier, bankkort og mye, mye mer.

Vi rigger den digitale lekegrinden med reelle og fiktive data i HelseCampus sine nye lokaler i Innovasjonspark Stavanger, og inviterer til teamarbeid på tvers av kunnskap, kjennskap og ferdigheter. Før vi slukker lyset 22.oktober, kan ditt team har vunnet 50.000 kroner.

Hvem kan delta på dette?
Så mange som mulig, egentlig. Vi trenger pågangsmotet og tidsoptimismen til startup-folka, men også erfaringen til innovatører som har skapt produkt og løsninger før. Vi trenger de utenkte tankene fra studenter, psykologer, lærere, forskere og søvngjengere, men også de imponerende ferdighetene til datanerdene som ser spor i kaos.

Hva får du igjen?
Du kan selvsagt gjøre det for pengene; 50.000 kroner går til den beste løsningen, men dagene kan også gi finfin læring i innovasjonsmetoder og unik innsikt i helsedata. Du trenes garantert i teamarbeid, kreativitet og tidspress, men når dagen gryr er det kanskje din løsning som kan hjelpe tusenvis av unge og eldre som sliter med å få sove. Gode motiv alt sammen.

Slik gjør vi det:

• Meld deg selv eller bedriften din på her. Vi hjelper til å finne den kompetansen du eventuelt mangler.

• En uke før får du tilsendt bakgrunnsmateriell slik at du kan forberede deg.

• Vi rigger oss til i splitter nye HelseCampus i Innovasjonspark Stavanger.

• Vi sørger for mat og små treningsøkter med SIS-folk.

Hva er et hackaton, egentlig?
Et hackaton handler om å ta et dypdykk i en problemstilling og å drodle fram løsninger på tvers av fagfelt. Det er en alternativ arbeidsmetodikk som kan resultere i endret praksis for å unngå helseutfordringer eller bedre eksisterende tilbud. Teknisk innsikt om IT eller åpne data er ikke nødvendig. Her vil eksisterende fagkunnskap og praktisk erfaring gis ytterlige innsikt i hvordan vi lever og hva som påvirker vår helse.

HelseHack arrangeres i samarbeid med: Norwegian Smart Care Cluster, Egde Consulting, DigiMe, Helse Vest, Stavanger kommune og Nordic Edge Smart City Innovation Cluster

Påmelding til: marit.h@valide.no

Velkommen til en annerledes og meningsfull workshop.

Med støtte fra:

Link til påmelding...