Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hjelp - jeg har blitt arbeidsgiver!

Selskapsvekst er svært positivt, så hvorfor snakker så mange om voksesmerter? Er det en naturlov at det skal gjøre vondt når små og mellomstore selskap vokser? Er det mulig å forebygge de mest smertefulle feilene som så mange forteller om?

Er selskapet i vekst handler det fort om å få tak i ny og rett kompetanse. Når du ikke kan tilby fete lønninger, hvordan kan du da rekruttere gode folk? Rolleskiftet fra å være gründer til å bli leder kan oppleves som et sjokk og fortone seg smertefullt. Plutselig er du arbeidsgiver. Det stilles i tillegg en rekke formelle og uformelle krav til en leder. Hvordan forene egne evner og forventninger til arbeidsgiverrollen med realitetene?

Mai Nilsson har lang erfaring med ledelse og organisasjonsutvikling, og har etablert selskapet sitt, Compita, i innovasjonsparken. Hun kommer til Eat, Think & Innovate for å gi oss brukervennlige tips slik at flere kan unngå de mest klassiske vekstfeilene.

HVA: Eat, Think & Innovate
NÅR: onsdag 19. april kl 11.15 til 12.15
HVOR: Atriet/Hagen i i3
HVEM: Mai Nilsson, gründer og daglig leder i Compita AS
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Påmelding i lenken

Om foredragsholderen
Mai Nilsson har 20 års ledererfaring- de siste 12 årene innen HR og organisasjonsutvikling. Selskapet Compita ble stiftet i 2021, og er en rådgivningstjeneste innen organiasjonsutvikling, ledelse, endrings- og forbedringsarbeid.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...