Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hva er Ullandhaug innovasjonsdistrikt? Og hvordan kan du bidra

I 30 år har innovasjonsparkens formål gitt vekst til innovasjonskraften fra universitet, forskningsmiljø og et innovativt næringsliv. Ullrigg, HelseCampus, næringsklynger samt flere hundre forskningsbaserte bedrifter, er bevis på at vi har lykkes.

Nå vil vi mer!

Nye aktører bidrar nå til at Ullandhaug skal bli et innovasjonsdistrikt. Vi trenger mer enn noen gang å gi fart til omstilling og vekst av et kunnskapsbasert, nytt næringsliv. Ullandhaug egner seg utmerket, som fysisk sted.

Men hva er et innovasjonsdistrikt? Hvordan får vi til et realt innovasjonsløft i vår region? Hvilke planer finnes, og hva kan du bidra med?

Vi inviterer til en noe annerledes Eat, Think & Innovate hvor foredragsholderne mest er interessert i dine ideer, innspill og spørsmål.

Vi byr på to kjappe foredrag fra:
• Marte Cecilie W. Solheim: Hva er egentlig innovasjon, og hvorfor krever innovasjon at vi må samarbeide? Solheim er innovasjonsforsker og nyslått prorektor for innovasjon og samfunn på UiS

• Helene Gram: Hva er Ullandhaug innovasjonsdistrikt? Hvilke planer finnes, og hva betyr det for oss som jobber på Ullandhaug i dag?

Helene Gram er seniorrådgiver for Kunnskapsbyen i Stavanger kommune og den som har det kule «helikopterperspektivet» for Ullandhaug-visjonen.

Dere byr på:
• Ideer, innspill, spørsmål, tanker, store, små, ville og snille forslag om hvordan vi kan booste innovasjonskraften. Cecilie Claviez, daglig leder i Universitetsfondet, tar lead på dialogen. Hun er prosjektansvarlig for Innovasjonsdistrikt Ullandhaug.

HVA: Eat, Think & Innovate
NÅR: torsdag 5. oktober kl 11.15 til 12.15 (vi starter med lunsj)
HVOR: Atriet/Hagen i i3
HVEM: Marte Cecilie W. Solheim, Helene Gram og Cecilie Claviez
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Påmelding: https://www.eventbrite.co.uk/e/hva-er-min-arbeidsplass-en-del-av-et-innovasjonsdistrikt-hva-er-det-tickets-721137681217?aff=oddtdtcreator

Om foredragsholderne
Professor Marte Cecilie W Solheim er prorektor for innovasjon og samfunn på UiS. Hun er en engasjert kommunikør og ettertraktet foredragsholder.

Helene Gram er seniorrådgiver i kommunen og ansvarlig for Kunnskapsbyen Stavanger; kommunens tverrpolitiske løft for å gjøre Stavanger til en by som tiltrekker seg kompetanse.

Cecilie Claviez er daglig leder i Universitetsfondet, og prosjektleder for innovasjonsdistrikt Ullandhaug.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...