Nå vil vi mer!
Nye aktører bidrar nå til at Ullandhaug skal bli et innovasjonsdistrikt. Vi trenger mer enn noen gang å gi fart til omstilling og vekst av et kunnskapsbasert, nytt næringsliv. Ullandhaug egner seg utmerket, som fysisk sted.
Men hva er et innovasjonsdistrikt? Hvordan får vi til et realt innovasjonsløft i vår region? Hvilke planer finnes, og hva kan du bidra med?
Vi inviterer til en noe annerledes Eat, Think & Innovate hvor foredragsholderne mest er interessert i dine ideer, innspill og spørsmål.
Vi byr på to kjappe foredrag fra:
• Marte Cecilie W. Solheim: Hva er egentlig innovasjon, og hvorfor krever innovasjon at vi må samarbeide? Solheim er innovasjonsforsker og nyslått prorektor for innovasjon og samfunn på UiS
• Helene Gram: Hva er Ullandhaug innovasjonsdistrikt? Hvilke planer finnes, og hva betyr det for oss som jobber på Ullandhaug i dag?
Helene Gram er seniorrådgiver for Kunnskapsbyen i Stavanger kommune og den som har det kule «helikopterperspektivet» for Ullandhaug-visjonen.
Dere byr på:
• Ideer, innspill, spørsmål, tanker, store, små, ville og snille forslag om hvordan vi kan booste innovasjonskraften. Cecilie Claviez, daglig leder i Universitetsfondet, tar lead på dialogen. Hun er prosjektansvarlig for Innovasjonsdistrikt Ullandhaug.
HVA: Eat, Think & Innovate
NÅR: torsdag 5. oktober kl 11.15 til 12.15 (vi starter med lunsj)
HVOR: Atriet/Hagen i i3
HVEM: Marte Cecilie W. Solheim, Helene Gram og Cecilie Claviez
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.
Om foredragsholderne
Professor Marte Cecilie W Solheim er prorektor for innovasjon og samfunn på UiS. Hun er en engasjert kommunikør og ettertraktet foredragsholder.
Helene Gram er seniorrådgiver i kommunen og ansvarlig for Kunnskapsbyen Stavanger; kommunens tverrpolitiske løft for å gjøre Stavanger til en by som tiltrekker seg kompetanse.
Cecilie Claviez er daglig leder i Universitetsfondet, og prosjektleder for innovasjonsdistrikt Ullandhaug.
Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.