Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvilke muligheter åpner seg med ChatGPT?

På et halvt år har ChatGPT klart å erobre en plass blant de 25 mest brukte nettsidene i verden! Det er mer et spørsmål om når, ikke om, du kommer til å bruke denne høflige og hurtige chatbot´en. Så hva trenger du å vite om ChatGPT?

Alle kunnskapsarbeidere vil måtte forholde seg til ChatGPT. Da er det greit å vite noe om hva som ligger til grunn for teknologien, noen fallgruver, men ikke minst; hva du kan bruke den til.

Til lunsjarrangementet Eat Think & Innovate kommer to som har fulgt den seks måneder gamle nettraketten med stor nysgjerrighet, og som har tatt den i bruk som teknologikonsulenter. Joar Ulversøy fra Bouvet har blant annet testet ChatGPT sammen med Stavanger kommune. Joar deler sine ferske erfaringer fra bot´ens bruk og begrensninger.

HVA: Eat, Think & Innovate
NÅR: onsdag 21. juni kl 11.15 til 12.15
HVOR: Atriet/Hagen i i3
HVEM: Joar Ulversøy, Bouvet
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Påmelding: https://www.eventbrite.co.uk/e/hvilke-muligheter-apner-seg-med-chatgpt-tickets-650763429937

Om foredragsholderen
Joar Ulversøy er enhetsleder for dataplattform, innsikt og analyse hos Bouvet Norge. Teknologihuset hjelper små og store virksomheter med rådgivning, utvikling, design og forvaltning og skaper løsninger i krysningspunktet mellom teknologi og kommunikasjon i alle bransjer og sektorer.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...