Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvilken unik kompetanse finnes i esporten?

Esport og gaming er på vei opp av kjellerne og ut av gutterommene. Ingen plass er dét mer sant enn i innovasjonsparken, hvor Haven har etablert seg i et kontorland. Tilfeldig? Neppe.

Det sies at esporten nå utdanner den kompetansen det nyskapende næringslivet trenger i morgen, og at din neste ansatt finner du blant dem som behersker virtuelle verdener. Ruben Eggebø, daglig lever av Haven kommer til Eat, Think & Innovate og gir oss mer innsikt i
• eportens unike kompetanse
• hva Haven gjør i dag
• .... og kan bli i morgen

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: torsdag 8. september kl 11.15 – 12.15
HVEM: Ruben Eggebø fra Haven
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Ruben Eggebø er daglig leder, og gründer, av Haven som brukes av proffe spillere, bedriftslag, studenter, ungdom og glade amatører. Nylig satte Dagens Næringsliv Ruben opp på næringslivets stjernehimmel som en av «Årets ledestjerner».

Ruben Eggebø Haven

LEDESTJERNE: Ruben Eggebø er gründer og daglig leder av Haven, i Innovasjonspark Stavanger. -Haven er mer enn gaming og esport, det er utdanning av kompetanse næringslivet trenger, sier han (Foto: Hilde Garlid)


Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Merk at vi nå samler oss i atriet, hagen, i bygg i3.

Link til påmelding...