Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvordan etablere din bedrift i nye markeder?

Har du et produkt eller tjeneste som skal ut i markedet? Vet du hvilke avtaler som må være på plass for å sikre tilstrekkelig beskyttelse av produktet ditt? Eller hvilke skattemessige konsekvenser en etablering i utlandet fører med seg?

Ikke? Da bør du oppsøke på årets første Eat, Think & Innovate.

I iveren etter å vise fram ny, innovativ teknologi og lansere nye produkt i markedet, så er det flere juridiske grøfter det er mulig å ramle ned i. De kan bli skjebnesvangre og kostbare å komme ut av. Mange av disse kan du unngå ved å vite litt om regelverket, og å sikre nødvendige avtaler både eksternt og internt overfor virksomheten og ansatte i bedriften.

For å hjelpe oss å navigere i avtaler, muligheter, smarte og mindre kloke signaturer, har vi fått senioradvokat Torgeir Overøye og advokat/partner Erik Øxnevad Larsen fra Deloitte Advokatfirma AS til å gi oss sine beste råd om etablering i nye markeder i vårt lunsjarrangement Eat, Think & Innovate.

Vi starter året med det mest alvorlige slik at du kan gå 2023 lyst i møtet.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: tirsdag 17. januar kl 11.15 – 12.15
HVEM: Torgeir Overøye, senioradvokat Deloitte
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholderne
Torgeir Overøye er senioradvokat i Deloitte Advokatfirma AS, med bakgrunn fra Universitetet i Bergen og University of Glasgow. Torgeir har lang erfaring med å bistå oppstarts- og vekstselskaper med avtaler, kommersialisering, transaksjoner og selskapsrettslig bistand.

Erik Øxnevad Larsen er advokat og partner i Deloitte Advokatfirma AS, og arbeider blant annet med skattrådgivning og praktisk bistand overfor norske selskap med virksomhet i utlandet.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...