Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Eat think innovate front

Hvordan gründe på egen erfaring?

Mange som starter en bedrift gjør det på basis av egne erfaringer; at noe mangler som kan gjøre hverdagen bedre. Hvordan unngå å bli for privat når gründerskapet opplever nedturer? Gründer Ronny Fiuren deler sin historie og gir råd.

Det handler om følelser og nærhet, om familie og personlige relasjoner i en verden som ikke bryr seg om deg og ditt personlige liv.
Hvordan kan du utnytte ditt personlige engasjement, motivasjon og stayerevne som du har nettopp på grunn av ønsket om å gjøre din og andres hverdag lettere, til å etablere et selskap?

Mange av dem som starter bedrift gjør det på basis av egne erfaringer - av noe som oppleves som mangler, av noe som kan gjøres lettere eller bedre, av en ide om en helt annen metode enn den vi opplever i hverdagen. Men også her kommer nedturer; når du får lyst til å kaste inn håndkle, når du tar forhastede beslutninger. Hvordan kan en unngå å bli for privat i de beslutningene som da må tas? Hvordan kan en unngå å gå i kjelleren? Hvordan «lese signalene» for å unngå fellene?

HVA: Hvordan gründe på egne erfaringer
NÅR: 23. mars 2021 kl 11.30 til 12.15
HVOR: Digitalt webinar. Du melder deg på, vi sender deg lenke
HVEM: Ronny Fiuren, gründer og CEO for Mylicia
HVORDAN: Påmelding. Digitalt møte

Foredragsholder
Ronny Fiuren satt i en trygg og god drømmejobb som direktør i SYSCO, men hoppa av og starta utviklingen av sin egen idé for å forbedre sin datters hverdag gjennom selskapet Mylicia. Dette vil han fortelle om, og samtidig komme med tips om feller man kan gå i.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Eat, Think & Innovate er utviklet for å være en matnyttig møteplass hvor gründere og selskaper får faglig påfyll. Medarrangør er helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster.

Eat, Think & Innovate blir levert til deg av:

Link til påmelding...