EAT, THINK & INNOVATE:

Hvordan gründe på egen erfaring?

Mange som starter en bedrift gjør det på basis av egne erfaringer; at noe mangler som kan gjøre hverdagen bedre. Hvordan unngå å bli for privat når gründerskapet opplever nedturer? Gründer Ronny Fiuren deler sin historie og gir råd.
Eat think innovate front

Det handler om følelser og nærhet, om familie og personlige relasjoner i en verden som ikke bryr seg om deg og ditt personlige liv.
Hvordan kan du utnytte ditt personlige engasjement, motivasjon og stayerevne som du har nettopp på grunn av ønsket om å gjøre din og andres hverdag lettere, til å etablere et selskap?

Mange av dem som starter bedrift gjør det på basis av egne erfaringer - av noe som oppleves som mangler, av noe som kan gjøres lettere eller bedre, av en ide om en helt annen metode enn den vi opplever i hverdagen. Men også her kommer nedturer; når du får lyst til å kaste inn håndkle, når du tar forhastede beslutninger. Hvordan kan en unngå å bli for privat i de beslutningene som da må tas? Hvordan kan en unngå å gå i kjelleren? Hvordan «lese signalene» for å unngå fellene?

HVA: Hvordan gründe på egne erfaringer
NÅR: 23. mars 2021 kl 11.30 til 12.15
HVOR: Digitalt webinar. Du melder deg på, vi sender deg lenke
HVEM: Ronny Fiuren, gründer og CEO for Mylicia
HVORDAN: Påmelding. Digitalt møte

Foredragsholder
Ronny Fiuren satt i en trygg og god drømmejobb som direktør i SYSCO, men hoppa av og starta utviklingen av sin egen idé for å forbedre sin datters hverdag gjennom selskapet Mylicia. Dette vil han fortelle om, og samtidig komme med tips om feller man kan gå i.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Eat, Think & Innovate er utviklet for å være en matnyttig møteplass hvor gründere og selskaper får faglig påfyll. Medarrangør er helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster.

Eat, Think & Innovate blir levert til deg av:

Meld deg på her