Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvordan knekke kommunikasjonskoden?

De fleste har opplevd å bli misforstått. I møte med kollegaer eller familie er responsen annerledes enn vi skulle ønsket. Det går utover både tilliten og relasjonen. Hvorfor er det sånn?

Hva ville det bety for organisasjoner, team, familie og vennskap om vi reduserte misforståelsene?

Et hvert arbeidsfellesskap har en kommunikasjonskultur, men hvorfor er det sånn at noen samtaler er utviklende og skapende, andre oppleves som sur kritikk og får oss til å stritte imot?

Det finnes nyttige metoder som gjør samtalekultur tryggere og mer utviklende. 15.desember gir Jon Sakarias Liknes oss et praktisk og konkret verktøy som kan tas i bruk, umiddelbart.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: torsdag 15. desember kl 11.15 – 12.15
HVEM: Jon Sakarias Liknes, Forretningsutvikler Veni
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Jon Sakarias Liknes jobber i Veni hvor han hjelper ledere og team å skape resultater de er stolte av.

Han har jobbet med ledere på alle nivåer, fra toppledere til teamledere. I tillegg til at han har Advanced Mentor Certificate fra Stanford University California har han flere sertifiseringer innen coaching og personlighetsverktøy som blant annet 5 Voices, 100X leader og GiANT Life Intensive.

Han er tilknyttet GiANT Worldwide som er et nettverk av mer enn 850 konsulenter i over 100 land.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...