Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvordan kombinere kontorliv og helse?

Er det mulig å styrke kroppen mens du sitter på jobb? Frode Skretting er fysioterapeut med et eget hjerte for at det vi gjør hver dag er en del av et godt liv.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, Måltidets hus.
NÅR: 8.januar 2020, kl 11.15 - 12.15 - vi starter med lunsj, og foredraget starter 11.3HVEM: Frode Skretting, fysioterapeut og gründer av Rodeo

PÅMELDING

Hvordan kan vi i praksis ta vare på helsa i en stressa hverdag? Må vi alle på helsestudio, eller finnes det hverdagslige tiltak som faktisk gir resultater?

På Eat, Think & Innovate vil Frode Skretting snakke om - og demonstrere - bevegelser og holdninger. Han forklarer sammenhengen mellom hverdagen og helsa vår, og vil gi oss konkrete tips som er både enkle og billige, og som vi kan gjøre hver eneste dag.

Om Frode Skretting: Privatpraktiserende fysioterapeut, spesialist innen allmennfysioterapi, master i fysioterapivitenskap og videreutdannelse i bevegelsesvitenskap. Tidligere gymnast på turnlandslaget junior. Gründer bak rodeochair global innovativ rygghelse.

Link til påmelding...