Trainee Sørvest er rigget for raskere å koble trainees med bedrifter. Bedrifter får profesjonell hjelp til å rekruttere topp kompetanse, og trainee-kandidatene deltar samtidig i Stavanger næringsforeningen og UiS sitt program. De som tas inn i programmet er nyutdannede med bachelor- eller mastergrad og inntil tre års arbeidserfaring. Trainee-ansettelsene gjelder for ett år.
Til vår hjernelunsj får du vite hvordan din bedrift kan bli med i Trainee Sørvest. Du får høre hvordan og hvorfor havbruksklyngen Stiim Aqua Cluster har etablert Stiim Trainee for sine medlemsbedrifter, og Andrea Viga Søndenå forteller hvorfor hun valgte å bli trainee hos Blue Planet.
HVA: Eat, Think & Innovate - om Trainee Sørvest
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: onsdag 28. september kl 11.15 – 12.15
HVEM: Christin Møller fra Trainee Sørvest og Kirsti Kastrup Sømme, Stiim Aqua Cluster og Andrea Viga Sødnenå, trainee hos Blue Planet.
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.
Om foredragsholderne
Christin Møller er prosjektleder for Trainee Sørvest, et trainee-program mellom Stavanger næringsforening og UiS. Kirsti Kastrup Sømme er kommunikasjonsansvarlig hos Stiim Aqua Cluster som har etablert Stiim Trainee for å rekruttere unge, nyutdannede til havbruksmiljøet. Andrea Viga Søndenå (25) startet i august som trainee hos Blue Planet.
Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.
Link til påmelding...