Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvordan takler du krevende jobbsituasjoner?

Tærer koronaen på kreftene nå? Vi har alle stått i krevende jobbsituasjoner det siste 1,5 året, men hvordan vi takler det, og hvordan det faktisk påvirker arbeidet vårt, er svært forskjellig. Hvorfor er det sånn?

I stedet for å finne svaret i ytre unnskyldninger, så retter Bjørnson-psykologene blikket vårt innover. - All varig endring skjer i din tankeverden, så det er lurt å starte der, sier Øivind Bjørnson.

Han er partner og psykologspesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi og i hans foredrag på Eat, Think & Innovate gir han oss nøkler til hvordan vi skaffer oss bedre selvinnsikt og driver med selvutvikling.

-Den første personen du må kjenne, er deg selv. Du er også den første som kan bidra til endring og den første du kan utvikle. Du er også den første personen i teamet ditt du må akseptere og like, sier Bjørnson. Han lar oss bli kjent med optimisten og pessimisten i sitt foredrag, og viser til både forskning og konkrete eksempler på hvordan vi bedre kan takle krevende jobbsituasjoner.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: 15.desember kl 11.15 – 12.15
HVEM: Øivind Bjørnson i Bjørnson-psykologene AS
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Øivind Bjørnson er partner og psykologspesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi i Bjørnson-psykologene AS. Han har mangeårig erfaring med å jobbe med ledere, team og ansatte i arbeidslivet. «Building people builds business», er deres visjon.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Merk at vi nå samler oss i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...