Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvorfor alle selskap bør bry seg om å rapportere på bærekraft

Verken norsk lov eller EU krever at små og mellomstore bedrifter må kjenne til sine leverandørers arbeidsforhold og forhold til bærekraft (forkortet ESG), så hvorfor er det likevel smart av deg å ha bærekraftstrategi og -rapportering på plass?

Svaret er enkelt; Dersom du ønsker å ha Equinor, Stavanger kommune eller andre store selskap på din kundeliste, vil du oftere og oftere få spørsmål fra dem om dine egne, og dine underleverandørers, forhold til ESG. Dersom du ikke kan svare med dokumentasjon, risikerer du å bli forbigått som leverandør.

Så da blir heller spørsmålet: Hvordan skal du skaffe deg den nødvendige og rette informasjonen?

Startup´en Thrust utvikler et digitalt verktøy som hjelper små og mellomstore bedrifter til å jobbe med det viktigste innen bærekraft for egen virksomhet og ta kunnskapsbaserte valg. Kristina Kjønnås er daglig leder i Thrust. Hun deler av sin kunnskap om bærekraft og endring, med fokus på Åpenhetslovens bestemmelser og bærekraftmålene. Hun gir oss innsikt i hvordan bedrifter kan gjøre det til sin fordel å ha orden på bærekraftrapportering.

HVA: Eat, Think & Innovate
NÅR: torsdag 11. mai kl 11.15 til 12.15
HVOR: Atriet/Hagen i i3
HVEM: Kristina Marie Kjønnås, daglig leder i Thrust AS
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholderen
Kristina Kjønnås ble daglig leder i Thrust januar i år. Hun har jobbet med endring og bærekraft i en årrekke, blant annet for Equinor. Hun er en endringsentusiast, og selskapet Thrust hjelper organisasjoner, ledere og ansatte å drive bærekraftig. Thrust AS er et inkubatorselskap hos Validé som utvikler en løsning for implementering av bærekraft og bærekraftrapportering for små og mellomstore bedrifter (SMB).

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...