Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Ikke tull med toll!

Det kan koste deg dyrt å fortolle feil. Ulike bransjer har ulike tollregler, og det du visste om spedisjon/tolldeklarering for noen år siden kan ha endret seg til i dag. Møt ekspertene. Det finnes hjelp å få.

For å gjøre det ekstra komplisert er tollspråket ganske så fagspesialisert, så det å fylle ut ett eller flere skjema, kan fort gå galt uten at du er klar over det.

Heldigvis finnes det folk som kan toll, og det finnes noen gode, generelle råd og tips å bruke for alle som skal ha varer og leveranser over landegrenser. Vi får svar på:

• Hvorfor skal det rapporteres til både Skatt og Toll?
• Hva betyr statistisk verdi?
• Hvorfor heter det fortolling når varen er tollfri?
• Kan du bevise at det er korrekt å selge mva-fritt ved eksport?

Selskapet Tollkonsult holder til i innovasjonsparken, og deler entusiastisk av sine kunnskaper.

HVA: Eat, Think & Innovate
NÅR: 3. mai kl 11.15 til 12.15
HVOR: Atriet i i3
HVORDAN: Påmelding, gratis lunsj

Om foredragsholder Tollkonsult
Selskapet Tollkonsult flyttet i februar i år inn i innovasjonsparken, med Renate Brynhildsen som nyansatt medarbeider i Stavanger. Daglig leder og tidligere toller Grete Astad sier selv at hun «elsker toll». Hun har i mer enn 20 år snakket seg varm om tema toll som kursholder for ansatte i import- og eksportbedrifter. Selskapet har som mål at kundene skal kjenne på gleden over å forstå, og å gjøre ting korrekt. Begge kommer til Eat, Think & Innovate.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll.

Link til påmelding...