Hva blir det forsket på i Rogaland? Hva sier de som har brukt forskningsmiljøet eller studenter? Hva sier næringslivet? Kan vi gjøre mer?
Hva: Innovasjonsfrokost
Når: 11. april 2019 kl. 08.00 til 09.30
Hvor: Innovasjonspark Stavanger, Måltidets hus
Hvem: Studenter, forskere, gründere og folk fra næringslivet.
Hvorfor: Validé og Innovation Dock går sammen om å arrangere Innovasjonsfrokost for å bygge nettverk, lære og inspirere hverandre til å alltid heie fram innovasjoner, og oppmuntre til nytenkning og mot til å satse.
For faglig påfyll inviterer vi både næringslivsaktører, forskere og oppstartsselskap til å fortelle hvordan de har hatt glede og nytte av hverandre. Vi trenger også lære mer om hva forskningsmiljøene gjør for å invitere og trekke til seg næringslivet, og hvordan næringslivet kan bruke forskere i sine innovasjonsprosjekt.
Disse kommer:
UIS forskning og innovasjon: Universitet ønsker mer samarbeid med næringslivet og har nettopp lyst ut stilling som prorektor for innovasjon og samfunn. Per Ramvi, spesialrådgiver i forsknings- og innovasjonsavdelingen kommer.
Øglænd System v/Eirin Heide – Tverrfaglige opphengssystem: Bedriften har kjørt et 3-årig utviklingsprosjekt på nytt beregningsverktøy for styrkeberegning av tynnplatestål. UiS har vært del av dette med godt resultat. Selskapet har og veiledet en masterstudent innenfor digitalisering.
Fylkeskommunen v/Hilde Upstad: - VRI-ordninga. Økonomisk støtte til næringslivet for å bruke forskningsmiljøene.
Inkubatorbedrifter:
Deox v/Hans Urkedal – utvikler en elektrokjemisk prosess hvor oppløst oksygen i vann fjernes uten bruk av kjemikalier. Deox har hatt samarbeid med doktorgradsstudent.
Foodback v/Marie Hatjoullis Olsen - brukervennlig tilbakemeldingssystem for spisesteder. Brukte forskningsmiljøet fra dag en med godt resultat og er i gang med nye VRI - støttede utviklingsprosjekter.
Arrangement er gratis, men husk påmelding.
Innovasjonsfrokost er et faglig nettverkssamarbeid mellom:
Link til påmelding...