Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Kunnskapstørst Forsidebilde 2

Invitasjon til Kunnskaps_tørst «Ville vekster - for alle»

Merete H. Helland forsker på mat, helse og overvekt, spesielt hos barn og unge. På sesongens siste Kunnskaps_tørst krydrer hun forskningen sin med smaksprøver av sesongens ville vekster omtalt i egenprodusert app.

HVA: Kunnskaps_tørst. Afterwork-arrangement for nabolaget på CampusUllandhaug

HVOR: Ydalir hotel. Telegrafdirektør Heftyes vei 99 (midt mellom UiS og Innovasjonspark Stavanger. 2 min gange)

NÅR: 20.juni kl 16.00 til 17.30

HVEM: Merete H. Helland er førsteamanuensis i mat og helse ved institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk, UiS. På Ydalir forteller om forskningen sin (overvekt/mat/helse) og krydrer med smaksprøver av sesongens ville vekster omtalt i egenprodusert app.

Forskningen er primært rettet mot kosthold, barn, ungdom og skole. Begrep som overvekt, fysisk aktivitet, skolemåltid, mat og helse karakteriserer fagområder jeg jobber med.
Hovedfokus er på matvareproduksjon og hva maten vi putter i munnen består av, som igjen har stor effekt på kropp, helse og velvære. Med min kunnskap rundt matvaresammensetninger er det provoserende og engasjerende å se hva barn og ungdom spiser i dag og hvilke følger dette får med tanke på overvekt og livsstilssykdommer i samfunnet vårt.

Møt nabolaget på Campus Ullandhaug. Ta med deg en kollega og kom!

Foredraget og arrangementet er gratis.

Kunnskapstørst er et nabolagsarrangement levert av:

Link til påmelding...